De Feel Good Factory

5,0
18 reviews
Fahrenheitstraat 36B, Harderwijk, 3846BN
Dinsdag open: 13:00 - 21:30

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
18 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne massage mogen ontvangen van Dana. Ik werd rustig en warm ontvangen in een hele fijne ambiance en er is alle tijd genomen voor de behandeling waarbij ik heerlijk kon wegzakken. Kundige handen en kwalitatief goede behandeling!
Ik kom regelmatig en geen ene behandeling is dezelfde. Heerlijke huidprodukten en geweldig ontspannen. Echt een aanrader en niet alleen voor vrouwen
Heel erg bedankt voor alles😚
Altijd een ontspannen gezicht en de meest goeie verzorging ooit. Met hele fijne verzorging.
Heerlijke behandeling mogen ontvangen van Dana. Ze is uiterst professioneel en verteld overtuigend over de producten die ze gebruikt, welke ze heeft afgestemd op mijn type huid. Compleet ontspannen en met een opgepepte huid uit de behandelstoel. Tot over 6 weken, ik ben fan!
Toon meer reviews...

Over

De Feel Good Factory
Fahrenheitstraat 36B
3846BN Harderwijk

Bij Dana Niessen is de sfeer huiselijk, gezellig en informeel.

Het team: Dana heeft jarenlange ervaring in de beauty en als coach. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering, Ayurvedische behandelingen en massages. Nadieh volgt als make-up addict de laatste trends en is een kei in jou voorzien van de mooiste make-up of informatie te geven over de producten. Laura heeft jarenlange ervaring in de beautybranche en is expert op het gebied van huidverbetering.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering en ontspanning gaan bij ons hand-in-hand. We gaan mee in de laatste trends op het gebied van schoonheidsverzorging en bieden dan ook gespecialiseerde en gepersonaliseerde behandelingen met hoogwaardige producten.

Merken en productenn: Lakshmi, Prescription, Baims, Kalahari, Theranaka, Panier des Sens.

Extra's: Parkeren voor de deur, altijd een gratis intake, gepersonaliseerde behandelingen en de laatste technieken op het gebied van huidverbetering. Tevens is het mogelijk tijd te boeken in de salon en deze tijd is vrij in te vullen met de wensen van de klant op het gebied van huidverzorging en ontspanning doormiddel van lichaamsbehandelingen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0021:30
WoWoensdag
10:0014:30
DoDonderdag
10:0021:30
VrVrijdag
10:0015:00
ZaZaterdag
11:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt