de Hartelijke voet

5,0
50 reviews
Stationsweg 45, Heerhugowaard, 1702AB
Open Vandaag: 12:00 - 17:30

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
50 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd gezellig en top behandelingen!
Vriendelijk, goede uitleg en zeer rustgevend
Fijne ervaring! Nu weer keurige voetjes!
Het was een leuke ervaring, echt genieten
Heerlijke ochtend gehad! En zeer ontspannen de deur uitgelopen, heel erg bedankt lieve Eugenie!
Toon meer reviews...

Over

de Hartelijke voet
Stationsweg 45
1702AB Heerhugowaard

Voor sfeer in de de hartelijke voet is een huiskamer stijl gecreëerd, mix van jaren 1920-1930 met een knipoog naar nu. Dit geeft een warm gevoel en je voelt je direct thuis! We werken met moderne apparatuur zoals elektrisch verstelbare stoelen, Sommige zijn verwarmd, dat hangt van de behandeling af. Comfortabele stoelen in de voeten spa zorgen daarbij voor de directe ontspanning. Graag ontvang ik je om kennis met je maken. En bij te dragen aan jouw ontspanning.

Openbaar vervoer: Je kunt gratis parkeren in een gedeelte van de straat of anders in de voortuin van de salon. Indien je met openbaar vervoer komt. Dan kan je met de trein of de bus naar station Heerhugowaard. Vanaf daar is het zon 10 minuten lopen naar de hartelijke voet.

Het team: Sinds 2016 ben ik ondernemer van de hartelijke voet en ben me in de loop der jaren steeds meer gaan ontwikkelen in reflexologie. Diverse bij en nascholing gevolg welke kunnen bijdragen aan het welzijn van de mensen. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar hoe de energie weer in beweging gebracht kan worden.

Merken en producten: Er worden zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, crèmes en etherische oliën. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke zouten zoals Himalaya- en Zechsal magnesiumzout.

Gespecialiseerd in: De hartelijke voet is gespecialiseerd om het lijf meer te laten ontspannen. Middels reflexologie. Het uitgangspunt waaruit we werken zijn de voeten. De voeten zijn voor ons de basis en hierin bevinden zich diverse drukpunten die er voor kunnen zorgen dat ons energie systeem wordt gestimuleerd om het zelf helend vermogen op te gaan pakken. Er ontstaat meer soepelheid en rust in het lijf. We werken met water opgietingen over de benen en voeten met daarbij zouten en scrub. Water reinigt heelt en ontspant. In de hartelijke voet wordt zoveel mogelijk op natuurlijke basis gewerkt en vanuit een holistisch oogpunt. Dat wil zeggen we zien de mens als geheel. Spiritueel, Energetisch, fysiek en emotioneel. Kortom na een behandeling va je keuze zal jij je helder ontspannen en opgefrist voelen. Een andere specialisatie is Spa- pedicure ook eventueel te verlengen met een massage.

MaMaandag
12:0017:30
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
07:3016:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt