De Keizersnede Club

5,0
32 reviews
Sarphatistraat 14, Amsterdam, 1017WS
Vandaag open: 08:30 - 14:30

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
32 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ondertussen 3x een behandeling aan mijn keizersnee litteken gehad. En ik ben erg tevreden. Sanya luistert goed naar je verhaal en klachten. Ik voelde na de eerste behandeling al een duidelijk verschil. Mijn straie en keizersnee litteken verminderen zichtbaar. Het trekkerige gevoel en jeuk is weg, mijn huid en litteken voelen veel soepeler aan. Ik raad het zeker aan!
Wat fijn dat de keizersnedeclub er is, en Sanya die zo goed en fijn behandelt. Zowel fysiek als mentaal heeft het mij ontzettend geholpen. Op deze mooie plek in Amsterdam voel je je bij Sanya ook meteen op je gemak. Ik zou iedereen aanraden na een keizersnede zich deze behandeling te gunnen.
Na mijn keizersnede had ik veel last van klachten, dagelijks pijn en een dof gevoel in mijn huid eromheen. Ik vroeg mij af of dit normaal was en hoorde bij het herstel, maar wist niet waar ik met deze vragen terecht kon. Via instagram kwam ik de Keizersnede club tegen. Na de eerste behandeling voelde ik al gelijk een verbetering. Inmiddels heb ik vijf behandelingen gehad. De pijn is weg en het gevoel in mijn huid is terug. Hier ben ik zo blij mee! De behandelingen vond ik soms best pijnlijk, zeker bij verklevingen, maar na een paar dagen voel ik altijd resultaat. Ik zou iedere vrouw na een keizersnede een afspraak bij Sanya aanraden!
Vriendelijk, fijne energie en veel kennis!
Na de eerste behandeling al meteen verbetering, geen pijn, steken en trekkende huid meer. Echt een aanrader, dit had ik veel eerder moeten doen!
Toon meer reviews...

Over

De Keizersnede Club
Sarphatistraat 14
1017WS Amsterdam

De Keizersnede Club is gespecialiseerd in het behandelen van keizersnede littekens.

“De C-section treatments bij De Keizersnede Club zijn een unieke combinatie van het verwerken van je bevalling en het behandelen van je litteken. Behalve bindweefselmassasge icm cupping bestaat de treatment altijd uit een voetenbad, coachsessie(s) en technieken voor thuis. Een ultiem moment om even stil te staan bij jouw bevalling dus. Behalve ervaringsdeskundige ben ik een specialist op het gebied van mentale ondersteuning rondom de keizersnede en het behandelen van keizersnede littekens. Sanya heeft al vele vrouwen, zowel fysiek als mentaal, mogen bijstaan in haar rol als doula, coach en therapeut”.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:3021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0014:30
ZaZaterdag
08:3015:45
ZoZondag
08:3014:30

Massagesalons in de buurt