Reviews

4,3
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Zeer ontspannend ondanks dat het een sportmassage betreft. Mooie en rustige entourage. Al ruim twee jaar maandelijks vaste klant en kan elke (amateur) sporter de behandeling aanraden. Extra aandacht in de behandeling voor de kleine en grote "pijnpunten".
Bart
4 dagen geleden
Een heerlijke zwangerschapsmassage gehad van een uur! Je ligt op een lekker warmwater kussen wat erg ontspannend is. Er wordt erg goed naar je gekeken en geluisterd. Dit is een echte aanrader!
één maand geleden
Bedrijfs stoelmassage gehad omdat we ons target hadden gehaald, was heerlijk en alles liep op schema. super fijn!
één maand geleden
Fijne massage gehad. Een goede combinatie tussen een relax massage en een op klachten gerichte behandeling.
2 maanden geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

De masseur voor jou
Vlasakker 15
3417XT Montfoort

Eigenaresse Saskia van De masseur voor jou brengt het menselijk lichaam en sport samen. Na haar opleiding voor wellnessmassages heeft ze ook de opleiding sportmassage bij het NGS met succes afgerond; ze is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en samen met een aantal specialisten op andere vakgebieden werkt ze in BeautyPlaza. Ze maakt ook deel uit van het verzorgingsteam van voetbalclub Geinoord in Nieuwegein. Je bent immers nooit uitgeleerd. Door haar brede kennis en jarenlange ervaring is ze in staat om cliënten van alle leeftijden met uiteenlopende klachten te behandelen. Voor ieder persoon wordt er een ander behandelplan opgesteld. Iedereen is hier van harte welkom om kennis te maken met haar expertise en bijzondere massages. Blessurepreventie, klachtbehandeling of verzorging? Zeker weten dat er een massage voor jou bij zit.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0016:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0016:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt