De masseur voor jou

4,7
350 reviews
Vlasakker 15, Montfoort, 3417XT

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,7
350 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Massage op maat, toegespitst op de persoon.
Onze kleine man geniet enorm van de babyspa en alle aandacht is voor hem en ook veel uitleg en tips
Echt een aanrader! Saskia is lief, hartelijk en straalt rust uit! Fijn voor jou en jouw kindje. Ze geeft jou als ouder en jouw baby de nodige aandacht, maar zeker ook de ruimte om te genieten van de ervaring. Ze stelt je ook gerust wanneer jouw kleine in het water bijvoorbeeld krampjes krijgt of wanneer hij het in het begin niet zo leuk vindt. Echt super!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Saskia
Eigenaresse praktijk en baby spa
4.8
106 reviews

Over

Mijn passie voor het menselijk lichaam en de werking ervan heb ik al een lange tijd. In 2012 ben ik me er echt in gaan verdiepen en heb hiervan mijn werk gemaakt als massagetherapeut in mijn eigen praktijk. Ik ben ambitieus leergierig en geïnteresseerd en wil altijd iedereen op zijn gemak stellen. Hierdoor is ook de interesse gekomen voor een eigen Baby Spa. Super trots was ik dan ook om in 2018 als eerste van Midden Nederland mijn deuren te openen van Joli Bébé Baby Spa en Wellness. Ik blijf vernieuwend en open staan voor nog meer mogelijkheden. Rust vind ik daarom in mijn werk, maar verder ben ik een bezige bij die nooit stil zit. Bezig zijn met sport, de hond en aandacht voor mijn vriend en kinderen maakt mijn leven compleet.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Saskia

Deskundig6
Joli
4.9
11 reviews

Behandelingen

Massage
Joli
5.0
52 reviews

Behandelingen

Massage

Over

De masseur voor jou
Vlasakker 15
3417XT Montfoort

Saskia van De masseur voor jou in Montfoort brengt het menselijk lichaam en sport samen. Na haar opleiding voor verschillende wellnessmassages heeft ze ook de opleiding sportmassage bij het NGS met succes afgerond waarbij ze tevens is aangesloten. Samen met een aantal specialisten op andere vakgebieden werkt Saskia in BeautyPlaza. Door te werken bij voetbalvereniging Geinoord en specialisaties als Dorntherapie en Medical Taping Concept toe te voegen aan haar kennis, mag zij zich inmiddels massagetherapeut noemen. Saskia is in staat om cliënten van alle leeftijden met uiteenlopende klachten te behandelen. Voor ieder persoon wordt er een ander behandelplan opgesteld. Op dezelfde locatie is vanaf maart 2018 Joli Bébé BabySpa en Wellness gevestigd. Joli Bébé is onderdeel van De masseur voor jou en is een veilige en rustgevende ruimte. De BabySpa heeft 2 whirlpoolbaden waarbij de unieke vorm van hydrotherapie en massage helpt bij de ontwikkeling van de baby.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt