Reviews

3,9
26 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ze doen wat ze moeten doen, maar daarbij houdt het ook op. Niet erg gezellig en ook niet erg goed geknipt. Weinig aandacht voor je.
Selin Sabanoglu
2 maanden geleden
De salon bevalt prima ik ben heel goed geknipt door Els. De tussenkomst van treatwell vind ik niets. Je kan niet aangeven door wie je geknipt wil worden. Als ik er niet zelf achtetaan gegaan was had ik 1 uur heen en een uur terug voor niets gefietst. Ongevraagd reminders sturen: niet nodig! Volgens jullie duurt knippen 3 kwartier maar Els doet het in 30 min. ik wil geen mail meer ontvangen.
Anoniem
7 maanden geleden
Anoniem
8 maanden geleden
Sinds ik hier binnen kwam werd ik raar behandeld en bot aangesproken, zo zou mijn oude kapsel lelijk zijn. De wensen van mij als klant waren minder belangrijk dan gelijk krijgen voor de kapper. Ik heb dit als intimiderend ervaren en zit nu opgescheept met een kapsel waar ik ronduit verdrietig van wordt. 'Even wennen' werd mij verteld, maar ik wilde niks nieuws, gewoon van mijn dode puntjes af. Ik heb tijdens de knipbeurt herhaaldelijk aangegeven dat ik het wel erg kort vond worden (lees: het heeft meer dan een jaar de tijd nodig voor mijn haar weer in de richting komt van de oude lengte), maar mij werd telkens verteld dat dit was hoe het was 'afgesproken'. Uiteindelijk bood de kapster aan dat ik terug mocht komen als ik het nog anders wilde hebben maar ik hoef er nooit meer heen. Kortom, ik ben aangedaan door mijn knipbeurt hier en snap niet dat de kapster haar zin door wilde drammen ten koste van de wensen van mij als klant.
Gigi Vissers
8 maanden geleden
Heerlijk om zo je dag te beginnen. Goed geknipt in fijn gezelschap stap ik opgewekt de Salon uit!
Ine Den Ouden
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

De Salon Kappers
Beneden Oostzeedijk 25 b
3062VK Rotterdam

Op de Beneden Oostzeedijk heeft Els haar kapsalon gevestigd. Ze voorziet je graag van een nieuwe coupe en werkt met producten van Redken, Kevin Murphy, Revlon en Van Baerle.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:3017:00
Woensdag
08:3017:00
Donderdag
08:3018:30
Vrijdag
08:3018:30
Zaterdag
08:3015:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt