De Tandenbleker Amsterdam

4,2
11 reviews
Waterlandplein 314, Amsterdam, 1024NB
Open Vandaag: 11:00 - 22:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,2
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima
De dame die ons hielp was zo aardig! En we hebben ook gelachen met haar :)
Mijn mond is opengescheurd door het bitje. Ik raad ze niet aan. Nog geen oplossing van de klantenservice
Was prima ik dank jullie
Prima verzorgd en duidelijke uitleg
Toon meer reviews...

Over

De Tandenbleker Amsterdam
Waterlandplein 314
1024NB Amsterdam

Bij ons in de salon vinden wij het belangrijk dat de klant zich volledig kan ontspannen en de drukte en de stress los kan laten.

Een van onze belangrijkste punten is de sfeer in onze salon. Onze salon staat bekend om zijn professionaliteit en relaxte ambiance! Hierdoor hebben klanten het gevoel dat ze totaal zichzelf kunnen zijn. Wil je je tanden in een ontspannende omgeving en pijnloos bleken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het team: Ons team bestaat uit een groep gepassioneerde mensen met een gezamenlijk doel. Allemaal willen ze het maximale uit je behandeling halen.

Daarnaast staat bij De Tandenbleker Nederland persoonlijke aandacht voorop. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jou. Een van onze consulenten kijkt naar het gebit, we bespreken jouw wensen en bepalen welke behandeling nodig is voor het gewenste resultaat. Afhankelijk van de gekozen behandeling en je huidige tint, zijn we in staat om je tanden tot maximaal 25 tinten lichter te bleken.

Waar de salon in specialiseert: Het polijsten en bleken van tanden zijn de enige tweebehandelingen die wij uitvoeren. Hierdoor zijn wij in beide zéér gespecialiseerd en ervaren. Bovendien ben je bij ons in goede handen, want alleen intern opgeleide professionals mogen jouw gebit bleken.

Merken en producten in de salon: Wij werken enkel met kwaliteitsproducten. Deze bevatten geen verkeerde ingrediënten zoals peroxide. Om die reden is het bleken van je tanden bij ons niet schadelijk en tast het op geen enkele wijze het tandglazuur of tandvlees aan. Ook zijn de behandelingen volledig pijnloos. De Tandenbleker Nederland gaat voor de hoogst haalbare en verantwoorde kwaliteit. En dat allemaal voor een goede prijs!

100% bleekresultaat 100% natuurlijk 100% garantie

MaMaandag
13:0022:00
DiDinsdag
11:0022:00
WoWoensdag
11:0022:00
DoDonderdag
11:0022:00
VrVrijdag
11:0022:00
ZaZaterdag
11:0022:00
ZoZondag
12:0020:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over De Tandenbleker Amsterdam

De Tandenbleker Amsterdam is geopend maandag van 13:00 tot 22:00, van dinsdag tot zaterdag van 11:00 tot 22:00 en zondag van 12:00 tot 20:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij De Tandenbleker Amsterdam zijn: Tanden bleken
De populairste behandeling, Tanden bleken, heeft een gemiddelde prijs van € 60,00.
Bij De Tandenbleker Amsterdam kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt