De Tandenbleker Den Haag

4,8
95 reviews
Jan Hendrikstraat 62, Den Haag, 2512GL
Open Vandaag: 11:00 - 22:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
95 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Alles is perfect Ik ben voor de eerste keer geweest en ben super goed geholpen 👌 i
Prettige ervaring. Niet goed geïnformeerd over aantal benodigde sessies om gewenste resultaat te verkrijgen. Er werd aangeraden 1x5 sessies te doen en binnen 1 jaar de overige 1x5. Maar moest de 2e al binnen een paar dagen doen om resultaat te zien.
Goede service en blij met het resultaat!
De persoon die mij hielp...isabella geloof ik was helemaal top, ze heeft een duidelijk plan voor me gemaakt, en was zeer vriendelijk...dankzij haar volg ik het plan, en blijft ik terug komen..
Had ene gratis behandelinh die uiteindleijk niet doorging
Toon meer reviews...

Over

De Tandenbleker Den Haag
Jan Hendrikstraat 62
2512GL Den Haag

Bij ons in de salon vinden wij het belangrijk dat de klant zich volledig kan ontspannen en de drukte en de stress los kan laten.

Een van onze belangrijkste punten is de sfeer in onze salon. Onze salon staat bekend om zijn professionaliteit en relaxte ambiance! Hierdoor hebben klanten het gevoel dat ze totaal zichzelf kunnen zijn. Wil je je tanden in een ontspannende omgeving en pijnloos bleken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het team: Ons team bestaat uit een groep gepassioneerde mensen met een gezamenlijk doel. Allemaal willen ze het maximale uit je behandeling halen.

Daarnaast staat bij De Tandenbleker Nederland persoonlijke aandacht voorop. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jou. Een van onze consulenten kijkt naar het gebit, we bespreken jouw wensen en bepalen welke behandeling nodig is voor het gewenste resultaat. Afhankelijk van de gekozen behandeling en je huidige tint, zijn we in staat om je tanden tot maximaal 25 tinten lichter te bleken.

Waar de salon in specialiseert: Het polijsten en bleken van tanden zijn de enige tweebehandelingen die wij uitvoeren. Hierdoor zijn wij in beide zéér gespecialiseerd en ervaren. Bovendien ben je bij ons in goede handen, want alleen intern opgeleide professionals mogen jouw gebit bleken.

Merken en producten in de salon: Wij werken enkel met kwaliteitsproducten. Deze bevatten geen verkeerde ingrediënten zoals peroxide. Om die reden is het bleken van je tanden bij ons niet schadelijk en tast het op geen enkele wijze het tandglazuur of tandvlees aan. Ook zijn de behandelingen volledig pijnloos. De Tandenbleker Nederland gaat voor de hoogst haalbare en verantwoorde kwaliteit. En dat allemaal voor een goede prijs!

100% bleekresultaat 100% natuurlijk 100% garantie

MaMaandag
11:0022:00
DiDinsdag
11:0022:00
WoWoensdag
11:0022:00
DoDonderdag
11:0022:00
VrVrijdag
11:0022:00
ZaZaterdag
11:0022:00
ZoZondag
12:0020:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over De Tandenbleker Den Haag

De Tandenbleker Den Haag is geopend van maandag tot zaterdag van 11:00 tot 22:00 en zondag van 12:00 tot 20:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij De Tandenbleker Den Haag zijn: Tanden bleken
De populairste behandeling, Tanden bleken, heeft een gemiddelde prijs van € 71,11.
Bij De Tandenbleker Den Haag kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt