De Tandenbleker Groningen

Nieuwe Ebbingestraat 34, Groningen - Onderdeel van De Tandenbleker

Sorry, De Tandenbleker Groningen is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Chic Wax & Beauty

1675 reviews
Poelestraat 52, Groningen

Wonderful Skin Clinic

141 reviews
Kamerlingheplein 5, Groningen

Soap Hair & Beauty

938 reviews
Nieuwe Ebbingestraat 4, 9712NK Groningen

Alle behandelingen

Reviews

4,4
3 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben super goed geholpen, en erg tevreden over mijn eind resultaat! Ik dacht eigenlijk dat het niet witter kon maar de tandenbleker nederland heeft het tegendeel bewezen! De zaak zag er netjes uit en ik ben vriendelijk geholpen. Zeer leuke sfeer in de zaak mij zien jullie gauw terug!
Ik ben vandaag geweest bij de Tandenbleker Groningen Ik ben zeer tevreden met de behandeling die ik heb genomen, the million dollar smile. Ik heb 15 behandelingen van 20 minuten gehad versprijt over 3 dagen. Alles was duidelijk uitgelegd van te voren, mijn tanden werden opgemeten, ik begon bij tandkleur nummer 38 en ben geëindigd op tandkleur 2/4 😍Tijdens het bleken kon ik lekker series kijken op Netflix. Na de behandeling zag ik een duidelijke verschil! Ga zo door dames, jullie zijn toppers

Over

De Tandenbleker Groningen
Nieuwe Ebbingestraat 34
Groningen

Heb je altijd al gedroomd van een stralend witte lach? Laat dan nu jouw droom uitkomen bij De Tandenbleker aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Bij deze salon kun je terecht om jouw tanden verschillende tinten lichter te laten maken. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van non-peroxidegel waardoor de behandeling veilig, pijnloos en 100% natuurlijk is. Zo stap jij met een stralend gezicht weer naar buiten.

MaMaandag
11:0022:00
DiDinsdag
11:0022:00
WoWoensdag
11:0022:00
DoDonderdag
11:0022:00
VrVrijdag
11:0022:00
ZaZaterdag
11:0022:00
ZoZondag
Gesloten