Delaganza

Broersvest 111, Schiedam
4,9
6 reviews
Broersvest 111, Schiedam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben vaste klant bij Rediat en de manicure is zoals altijd weer perfect gedaan. Ik heb ook een gezichtsbehandeling na de manicure gehad en je merkt in alles dat Rediat zo professioneel is en weet wat ze doet. Ik kijk altijd uit naar de afspraken!
Josine Lucas
2 maanden geleden
vriendelijk personeel. er was alleen onduidelijkheid over de inhoud vd behandeling. dat was jammer. rest was goed en netjes.
Joyce Van Der Leer
4 maanden geleden
Heel professioneel adres voor weave, pruiken, extensions alles wat met haarverlenging te maken heeft. Dela en haar team zijn echt top en je voelt je vip want ze helpen elkaar allemaal en denken samen na over de beste optie voor je. Daarbij is het ook nog heel erg gezellig en schoon. Ze denken echt met je mee en ze kunnen ook heel erg goed kleuren, dikke 10 waard!
lida
4 maanden geleden
Een vak vrouw met liede & passie voor haar talent die ze overbrengen naar haar klanten Salon is niet alleen heel erg stylvol ingericht maar ook een warm en huislijk atmosfeer Daarnaast heeft ze een top team die erg professioneel zijn 🙏
Hazel Nel
5 maanden geleden
met een woord fantastisch. Ik word altijd zeer goed geholpen, krijg goede tips mee. Mijn haarverlenging wordt er altijd goed ingezet. En natuurlijke een leuk/gezellig team.
Suzan
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Delaganza
Broersvest 111
Schiedam

Haar- en beautysalon Delaganza in Schiedam is er voor de elegante, zelfverzekerde vrouw die haar eigen stijl wil. Met passie en oog voor detail creëert het vakkundige team een stijlvolle en natuurlijke look die aansluit bij jouw wensen en je persoonlijkheid. Eigenaresse Dela is altijd op zoek naar nieuwe technieken en ontwikkelingen en zorgt ervoor dat ze op de hoogte is van de laatste trends om jouw het beste resultaat te kunnen bieden. Je kunt bij haar en haar team terecht voor kappersbehandelingen, maar ook voor facials en diverse manicures en pedicures. Tevens is het mogelijk om wimperextensions te laten plaatsen en kun je allerlei zones van het lichaam laten harsen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt