Delete - Den Bosch

Kruisstraat 39, Den Bosch, 5211DT - Onderdeel van Delete waxing

Sorry, Delete - Den Bosch is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Nouveau Beauty

144 reviews
Kapeleind 11, 5482EE Schijndel

No Hair Studio - Den Bosch

330 reviews
Vughterstraat 88 A, Den Bosch

Alle behandelingen

Reviews

4,7
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
M’n 1ste keer en het was een groot succes! Prachtige salon en Hamesha was onwijs zorgzaam, netjes en geruststellend. Ik heb nauwelijks pijn ervaren en ben meteen overtuigd van de salon en Hamesha zelf dus ik ga het vanaf nu netjes bijhouden bij Delete. Aanrader!! Hamesha onwijs bedankt!!
Amazing as always!
Echt top! Me eerste keer waxen, heel me lichaam gedaan. Alles werd van te voren goed uitgelegd, werd gerustgesteld. En het resultaat also perfect!♥️♥️
Stelde gerust, was netjes, hygiënisch, niet mijn eerste keer, wel de eerste keer bij delete. Waarom 3 sterren, omdat ik er naderhand pas achterkwam dat er als het ware twee complete strips niet verwijderd waren en ik nu alsnog niet in bikini kan. Lag helemaal plat tijdens behandeling dus heb het niet gezien, maar was eigenlijk niet te missen want aan beide kanten cm’s breed gemist.
Fijne salon, professioneel en ervaren wax dames.
Toon meer reviews...

Over

Delete - Den Bosch
Kruisstraat 39
5211DT Den Bosch

Bij ontharingssalon Delete - Den Bosch zijn ze gespecialiseerd in waxen. Vrouwen en mannen kunnen hier terecht voor een Brazilian, het waxen van de benen, armen en het gezicht.

De specialisten stellen je op je gemak, zodat je tijdens de waxbehandelingen toch even kunt ontspannen. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd. Het voordeel van waxen is dat de haartjes zo'n drie tot zes weken wegblijven. De specialisatie van Delete is de Brazilian wax en de Boyzilian, de Brazilian wax voor mannen. Je kunt hier kiezen uit de full Brazilian wax, de strip of triangle. Je kunt in deze salon ook een Brazilian wax combineren met een vajacial of vajazzling.

Let op: je kunt in de salon niet met contant geld betalen.

Let op: Per 1 juli zullen de prijzen gaan wijzigen!

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00