Delia Permanente Make-up

Cauberg 104, 2402ZM Alphen aan den Rijn
4,4
7 reviews
Cauberg 104, 2402ZM Alphen aan den Rijn
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,4
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
F.
16 dagen geleden
Heel klantvriendelijk, en mooi resultaat!
Frederique
3 maanden geleden
Enorme klantvriendelijk en professionel! Zeker een aanrader en herhaling vatbar
F. Bag
8 maanden geleden
PMU- eyeliner boven. Had er eerder geen ervaring mee. Prima uitleg en toelichting. Mooie ruime kamer voor behandelingen. Echt heel mooi resultaat. Samen steeds bekijken hoe het was en wat er nog gedaan moest worden, echt heel fijn. Heel vriendelijk en wat een engelengeduld!
Sandra Klein
9 maanden geleden
De eerste indruk van de salon is prettig en professioneel. Helaas geldt dit niet voor de eigenaresse. Buiten dat ze ronduit kwetsende dingen over mijn uiterlijk zei, heeft ze het helemaal verprutst. Ik kwam binnen met exact de getekende wenkbrauwen die ik graag wilde. Ze hoefde ze alleen maar over te tekenen. In plaats daarvan haalde ze de make-up eraf en tekende ze iets totaal anders. Blijkbaar kan Delia maar één vorm wenkbrauwen tekenen en is ze niet in staat zich aan te passen aan de wensen van de klant. Ook niet toen ik herhaaldelijk aangaf hoe ik het graag wilde hebben. Ze bleek ook weinig ervaring te hebben toen ik daar naar vroeg. Ik had weg moeten gaan toen het nog kon, maar vond dat ook niet netjes. Had ik het maar wel gedaan, want het is volledig mislukt, ik voel me echt verminkt. Het zijn twee totaal verschillende wenkbrauwen geworden met een groot kleurverschil. Ik raad iedereen af om permanente wenkbrauwen te laten aanbrengen bij Delia PMU.
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Delia Permanente Make-up
Cauberg 104
2402ZM Alphen aan den Rijn

Wil je er graag verzorgd uitzien maar heb je niet elke ochtend de tijd om jezelf uitgebreid op te maken? Dan biedt permanente make-up de uitkomst. Bij Delia Permanente make-up aan de Cauberg in Alphen aan den Rijn is eigenaresse Delia een expert in het aanbrengen van permanente make-up. Je kunt bij haar terecht voor je wenkbrauwen, wimperrand, ogen en lippen. Tevens kun je hier terecht een nabehandeling krijgen waarin je permanente make-up wordt bijgewerkt. Ga elke dag verzorgd door het leven en boek een behandeling bij Delia Permanente make-up.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt