Reviews

4,6
42 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
H
19 uur geleden
Naast de gezichtsbehandeling die weer top was heb ik ook mijn wenbrauwen laten verven. En een pedicure behandeling gehad. Ik ben weer klaar voor de vakantie.
Brigitte
2 dagen geleden
Ben erg tevreden en zal het zeker aanbevelen bij andere mensen. Pedicure werkt secuur en heeft aandacht voor de klant. En ze hebben ook heerlijke koffie.
Anneke
2 dagen geleden
Caroline is een vakvrouw waar je je altijd welkom voelt. Door haar behandelingen is mijn huid een stuk rustiger geworden. Ze gebruikt goede producten in tegenstelling tot veel andere salons. Zelfs na mijn verhuizing ben ik haar blijven bezoeken. Een aanrader!
Michelé
4 dagen geleden
Ik ben blij met het resultaat.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Derma & Beautycare
Marshallweg 19
3068JN Rotterdam

Bij Derma & Beautycare aan de Marshallweg in Rotterdam kun je in een rustige omgeving jezelf heerlijk laten verwennen. Eigenaresse Caroline heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van beauty. In een relaxte atmosfeer masseert ze de alledaagse zorgen en stress bij je weg en repareert ze hierbij de sporen die de drukte heeft nagelaten. Je kunt hier onder andere terecht voor huidbehandelingen, ontharen, pedicure, manicure en huidverjonging. Caroline streeft er naar om je er niet alleen goed uit te laten zien, maar ook om jezelf goed te laten voelen! Je kunt hier gratis parkeren!

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt