DermaClusive

Cassandraplein 19, 5631BA Eindhoven
4,6
22 reviews
Cassandraplein 19, 5631BA Eindhoven
Daluren- en last-minutekortingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,6
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Aardige mevrouw en ook nog een top ervaring!
Anoniem
5 dagen geleden
Super service! Zeker weten een 10+. Van het begin tot einde
Anoniem
8 dagen geleden
In 1 woord, geweldig!
Anoniem
8 dagen geleden
Ben vaste klant! De service is geweldig. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt met je mee. Ben bij veel verschillende schoonheidssalons geweest maar deze is echt de beste!
Soukaina
11 dagen geleden
Afgelopen maand ben ik behandeld door drs. Demir voor fillers en botox. Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Het resultaat is precies waar ik vooraf had gehoopt. Goede, realistische voorlichting en vriendelijke, professionele behandeling. Mensen geven aan dat ik er fris en goed uitzie, maar zien niet dat ik een behandeling heb laten doen.
M. Verbeek
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

DermaClusive
Cassandraplein 19
5631BA Eindhoven

DermaClusive in Eindhoven is een schoonheidssalon waar je terechtkunt voor vakkundige en nieuwe behandelingen die worden uitgevoerd met modern apparatuur. Of het nu gaat om laserontharing, harsen of injectables; elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten die de tijd voor je nemen en die goed naar je luisteren. En dat alles in een comfortabele en ontspannen sfeer! De salon biedt je de complete oplossing voor permanent ontharen. Dankzij het Soprano Ice-laserapparaat is de behandeling vrijwel pijnloos en het geeft een massage-achtige sensatie. Het is bovendien geschikt voor alle huidtinten en haartypen. Na een behandeling met de Soprano ice heb je geen last meer van stoppels of ingegroeide haartjes. Is dat niet fantastisch? Je huid wordt egaler en satijnglad en het resultaat is direct merkbaar.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt