DermaClusive

Cassandraplein 19, 5631BA Eindhoven
4,7
29 reviews
Cassandraplein 19, 5631BA Eindhoven

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Altijd fijn om terug te komen bij de dames ! Heel gezellig, je voelt je helemaal thuis. Altijd professioneel behandeld ! Ze doen het met passie en je krijgt altijd over alles een duidelijk uitleg
Hayat
18 dagen geleden
Stavroula
23 dagen geleden
De eigenaresse zat vol kennis en dat liet ze blijken. Ze vulde de behandeling in obv mijn verhaal en huid en gaf veel meer dan ik eigenlijk had besteld. Mooie salon, fijne behandeling.
Lotte
één maand geleden
Dina
2 maanden geleden
Prettige ontspannen sfeer. Goed advies en fijne behandeling.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

DermaClusive
Cassandraplein 19
5631BA Eindhoven

DermaClusive in Eindhoven is een schoonheidssalon waar je terechtkunt voor vakkundige en nieuwe behandelingen die worden uitgevoerd met modern apparatuur. Of het nu gaat om laserontharing, harsen of injectables; elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten die de tijd voor je nemen en die goed naar je luisteren. En dat alles in een comfortabele en ontspannen sfeer! De salon biedt je de complete oplossing voor permanent ontharen. Dankzij het Soprano Ice-laserapparaat is de behandeling vrijwel pijnloos en het geeft een massage-achtige sensatie. Het is bovendien geschikt voor alle huidtinten en haartypen. Na een behandeling met de Soprano ice heb je geen last meer van stoppels of ingegroeide haartjes. Is dat niet fantastisch? Je huid wordt egaler en satijnglad en het resultaat is direct merkbaar.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt