Dermalounge beauty center

Werkerlaan 223, Zwolle, 8043LV

Sorry, Dermalounge beauty center is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Sunday's Zwolle

677 reviews
Melkmarkt 36, 8011MD Zwolle

Studio Blond

108 reviews
Stuurmansweg 2A, 8275AJ 's Heerenbroek

EAglamstudio

13 reviews
Burgemeester Roelenweg 11, 8021EV Zwolle

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,3
85 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een zeer goede salon. Vakkundig personeel. En zeer aardig naar klanten. Een hele goede eerste indruk!
Fijne behandeling, rustig en precies.
Prima behandeling, maar niet voor deze prijs.
Ik had een afspraak geboekt via Treatwell maar toen in bij de salon arriveerde beweerde de medewerker dat ik geen afspraak had. Ik heb toen mijn geboekte afspraak op mijn telefoon laten zien en toen bleek dat er inderdaad een afspraak geboekt stond maar dat er niemand had gekeken of er afspraken geboekt waren. Helaas was er geen plek op de geboekte tijd. Ik had juist bij deze salon geboekt omdat deze het snelst een plekje had. Toen werd overlegd of ik na het weekend misschien tijd had want deze week was niet mogelijk, maar toen ik zei dat ik dan liever geen afspraak wilde omdat ik vanwege werk hier zo snel mogelijk een afspraak geboekt had kon ik toch nog dezelfde ochtend terecht. Zo gezegd zo gedaan, even later was ik er weer. Ik heb al jaren wimperextensions en wilde weer hetzelfde als ik altijd had. Ik heb dus de lengte genoemd die ik altijd heb. Toch heb ik zonder echt overleg veel kortere wimperextensions gekregen. Ook zijn ze veel minder zichtbaar. (Ik heb ze ipv make up, maar nu lijkt het net of ik geen extentions heb en ook geen make up draag. Een enorme tegenvaller dus). Ik had via Treatwell betaald (€75) niet goedkoop, maar toen de behandeling klaar was moest ik ook nog eens €10 bijbetalen omdat ik “hybride” extensions had. Dit is tijdens de behandeling niet gezegd/overlegd. Ik moet er wel bij zeggen dat is gezegd dat ze de volgende keer eventueel langer zouden kunnen als ik dat wil. De salon ziet er goed uit en het personeel is erg vriendelijk. Het is er makkelijk parkeren en de salon is goed toegankelijk en makkelijk te vinden. Ik heb toen ik er toch was ook een afspraak gemaakt voor mijn nagels, ik heb ook al jaren gelnagels. Ik wilde graag een soort french manicure. Helaas doen ze deze daar niet zo zoals ik dat meestal heb maar ik ben toch verdergegaan met de afspraak, ik had hem ‘s ochtends al geboekt toen ik voor de wimperextensions kwam. Van het vijlen heb ik nu zere vingers en wondjes. Ook zijn de witte randjes op de nagels gelakt, dit zijn bobbeltjes. De nagels zijn in het geheel is niet mooi glad door alle laagjes die over elkaar heen zitten. (Ik heb normaal gesproken altijd polygel nagels die er in 1 laagje aangebracht worden en mooi glad zijn. Ook het witte randje is dan onderdeel van de nagel en wordt er niet op gelakt met nagellak). De gel die ik deze keer in verschillende laagjes kreeg was doorzichtig. Ik heb ook een nagelverlenging gekozen dus de nageltips werden eerst aangebracht. Uiteindelijk werd een lichtroze laagje lak aangebracht en het witte randje. Toen ik thuis was en nog eens goed keek zag ik dat de nageltips nog steeds compleet zichtbaar zijn (!) ik heb dus nu nagels die voor de helft wittig zijn! Ik heb intussen van iedereen commentaar op mijn
De behandeling werd duidelijk uitgelegd, ik werd heel vriendelijk geholpen en ik ben heel tevreden over het resultaat
Toon meer reviews...

Over

Dermalounge beauty center
Werkerlaan 223
8043LV Zwolle

Dermalounge beauty center is een beautysalon gevestigd in het winkelcentrum in de wijk Stadshagen. Bij deze salon staat de behoefte van jouw huid centraal. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met de producten van Dermalogica. Of je nou kiest voor een ontspanningsmoment of een effectieve aanpak van je huidproblemen, een treatment in deze salon is een unieke beleving. Tevens wordt er een breed scala aan beautybehandelingen aangeboden voor een optimale verzorging. Droom even lekker weg en je zult de salon weer stralend verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten