Dermamedi Lijn

Putselaan 142, 3074JG Rotterdam
4,9
9 reviews
Putselaan 142, 3074JG Rotterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,9
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Genoten van alweer een top behandeling met zeer vakkundig advies van huidtherapeute. Mijn huid is ernorm opgeknapt met de huidtherapeutische behandeling en de producten van Image Skincare. Ik ben super tevreden!
Emy
19 dagen geleden
Inmiddels 3 laserbehandelingen achter de rug...ondanks het feit dat het resultaat na langere tijd pas optimaal is, nu al ontzettend blij hiermee. Super fijne en deskundige zorg! Bedankt huidtherapie Dermamedi Lijn!
Clara
5 maanden geleden
Zeer vriendelijke huidtherapeute, goede uitleg, erg behulpzaam, uitstekend resultaat van de behandeling! Ik ben super blij met Dermamedi Lijn! Dikke knuffel
Mara
5 maanden geleden
Al ruime tijd cliënt bij Dermamedi Lijn naar alle tevredenheid! Vriendelijke huidtherapeute die de tijd voor je neemt en prima service.
Leonie
6 maanden geleden
Hele kundige en vriendelijke huidtherapeut, ze neemt alle tijd voor je en gaat voor het beste resultaat. Erg prettig geholpen en duidelijke adviezen gekregen voor vervolgbehandelingen. Op naar mijn volgende behandeling!
Inga
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Dermamedi Lijn
Putselaan 142
3074JG Rotterdam

DermaMedi is een praktijk voor huidzorg en lasertherapie gevestigd binnen Gezondheidscentrum Lijn2 te Rotterdam. De praktijk is gespecialiseerd in een breed scala huidaandoeningen waaronder ongewenste haargroei, acné, couperose, pigmentatie, littekens, oneffenheden en huidveroudering en -verslapping. De praktijk is opgericht door huidtherapeut Katja en beschikt over de nieuwste medische apparatuur en producten voor een optimaal resultaat. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (BIG -erkend en kwaliteitsgeregistreerd). Katja heeft ruime ervaring en streeft samen met jou naar het hoogst haalbare resultaat middels hoogwaardige behandelingen, duidelijke voorlichting en persoonlijk advies.

Let op: in deze salon kun je alleen contant betalen.

Maandag
09:3020:00
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
10:3018:30
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt