Devils & Angels

4,6
91 reviews
Vijzelgracht 61, Amsterdam, 1017HP

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,6
91 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Totaal niet geluisterd naar wat ik wilde. Absoluut geen balayage maar de onderkant gewoon kapot geblondeerd. Moest 35 eu extra betalen in de salon want ik had niet lang maar EXTRA Lang haar?! 2 dagen gehuild en door mijn oude kapper herstelt voor de lockdown. Die schrok zich rot! Kreeg geen vergoeding of iets er zat namelijk veel “tijd” in. Nou 3 uur werk 165 eu? Je verleend een dienst die je verpest heb! Mocht het alleen opnieuw komen verven. Maar dat kan mijn haar niet eens aan. NOOIT MEER.
Great!
Mark is naar mijn mening een zeer vriendelijke en zeer ervaren kapper. Mijn zoon wil nooit echt naar de kapper, maar bij Mark zat 'ie wel gezellig in de stoel. Hij is ook super happy met zijn haar,en een blij kind betekent een blije moeder. Zeker aan te raden!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ahmed
4.3
11 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen
Mark
4.3
10 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Devils & Angels
Vijzelgracht 61
1017HP Amsterdam

Aan de Vijzelgracht in het centrum van Amsterdam vind je kapsalon Devils & Angels. De naam Devils & Angels is goed gekozen omdat ze zowel extreme als klassieke kapsels verzorgen. Ze helpen je graag ontdekken wat je mooi vindt en wat bij je past. Een beetje vrijheid vanuit jou resulteert in de beste kapsels. Kom langs voor knippen, wassen en stijlen, kleuren, afroperms, extensions, dreads of een keratinebehandeling. Ze werken met de merken Evo, Fudge, Paul Mitchell, Kevin Murphy, Parucci en Pureology. Ze verkopen ook originele T-shirts, opvallende accessoires en kunst of vintage tassen. Hun missie is: great hairdays forever, dus waar wacht je nog op?

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt