Devils & Angels

Vijzelgracht 61, 1017HP Amsterdam
4,5
58 reviews
Vijzelgracht 61, 1017HP Amsterdam

Reviews

4,5
58 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik kwam voor Cornrows, er was nog gebeld om te vragen wat ik wilde. Degene bij wie ik een afspraak had was namelijk op vakantie (waarom is het dan mogelijk een boeking te maken) dus ze hadden niemand die het kon doen... Toen toch iemand gevraagd om langs te komen zodat ik geholpen kond worden. Zat ik vervolgens in de stoel bij de salon, merkte ik al dat hij totaaal geen idee had wat hij aan het doen was en hij luisterden ook niet naar waar ik naar gevraagd had, zelfs na het laten zien van een foto. Toen zei hij tegen zijn collega waar ik bij zat, ik kan het niet ik weet niet hoe het moet... erg onprofessioneel. Toen boden ze aan om dikkere vlechten te doen, wat ik zelf ook al had aangegeven. Vervolgens begon hij weer met vlechten, weeeer niet wat ik wilde. Toen ben ik op gestaan en weg gegaan na 45min daar te hebben gezeten voor niks. Dan had ik uiteraard een afspraak gemaakt bij iemand die wel weet hoe ze een klant moeten helpen.
Anoniem
22 dagen geleden
Imelda
één maand geleden
Mark was weer top!!
Anoniem
één maand geleden
Daniëlle is een super kapper: ze luistert naar je wensen, denkt mee, geeft advies en knipt heel goed zodat het lang goed blijft zitten.
Anoniem
2 maanden geleden
Super blij met mijn nieuwe haar! Wil je echt wat anders met je haar en goed advies of gewoon de punten bijwerken in een down to earth salon, Devils and Angels is the place to be!
Fleur
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Devils & Angels
Vijzelgracht 61
1017HP Amsterdam

Aan de Vijzelgracht in het centrum van Amsterdam vind je kapsalon Devils & Angels. De naam Devils & Angels is goed gekozen omdat ze zowel extreme als klassieke kapsels verzorgen. Ze helpen je graag ontdekken wat je mooi vindt en wat bij je past. Een beetje vrijheid vanuit jou resulteert in de beste kapsels. Kom langs voor knippen, wassen en stijlen, kleuren, afroperms, extensions, dreads of een keratinebehandeling. Ze werken met de merken Evo, Fudge, Paul Mitchell, Kevin Murphy, Parucci en Pureology. Ze verkopen ook originele T-shirts, opvallende accessoires en kunst of vintage tassen. Hun missie is: great hairdays forever, dus waar wacht je nog op?

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt