Reviews

4,3
515 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Malte
3 dagen geleden
Awesome, I arrived with a mess in my hair and they fixed exeeding the expectations!
Aleix
4 dagen geleden
Beste kapbeurt ooit!
Boaz
5 dagen geleden
Toen ik binnen kwam werd ik meteen geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je behandeling en het resultaat was weer perfect!
Sophie
6 dagen geleden
Werd vriendelijk ontvangen door een oudere dame en mocht gelijk zitten voor wassen. Wasbeurt was erg karig,alleen m'n voorhoofd werd ingezeept en zodra er een beetje schuim was werd het gelijk uitgespoeld. M'n haar voelde niet erg schoon, en heb het de volgende dag zelf nog een keer gewassen, helaas. Knipbeurt werd door een ander meisje gedaan. Heel lief en vriendelijk. Luisterde goed en heeft m'n haar top geknipt en netjes geföhnd. Voor knippen zeker een aanrader, maar wil je vertroeteld worden met een hoofdmassage etc zou ik een wat luxere salon kiezen
Renate
6 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Djam Hairdressing
Ceintuurbaan 294
1072GK Amsterdam

De salon Hairdressing Djam is te vinden op de Ceintuurbaan in Amsterdam Oud-Zuid, vlakbij het Sarphatipark en op de hoek van de Ferdinand Bolstraat. Deze salon heeft een team van ervaren stylisten en colour technicians in dienst voor een mooi aangemeten kapsel. Daarnaast is het team kundig in het epileren met touw en diverse gezichtsbehandelingen. Ook toe aan verzorgde handen en voeten? Je kunt hier tevens terecht voor een professionele manicure en pedicure behandeling. Beauty is everywhere.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0017:30
Woensdag
10:0017:30
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0017:30
Zaterdag
10:0017:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt