Reviews

4,4
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Thank you
HENTIC
2 maanden geleden
Ik heb een ultraviv behandeling gehad. Ik ben bang voor naalden maar het personeel stelde mij ontzettend op mij gemak. Ze kwamen steeds kijken en de behandeling ging uiteindelijk snel. Meteen dezelfde avond voelde ik al meer energie en ik kan weer makkelijker me bed uitkomen in de ochtend. Ik had de hele week last van mijn spieren, maar na de behandeling is deze pijn helemaal weggetrokken. Ben benieuwd hoe de aankomende weken aan gaat voelen!
San
3 maanden geleden
Mooie locatie. Ik stond door een storing niet in de agenda maar er werd toch tijd voor mij gemaakt. Professioneel en vriendelijk personeel.
Helene
6 maanden geleden
Relaxte benadering Eerlijke informatie
Anoniem
7 maanden geleden
Bij aankomst werd mij op zeer onaardige manier verteld dat mijn afspraak geannuleerd was, omdat er na mij een grote groep een boeking had gedaan. Niet alleen was de dame achter de balie ontzettend klantonvriendelijk, zowel zij als haar mannelijke collega zagen er belachelijk strakgetrokken uit met veel teveel fillers en botox in hun hoofd. Als mij op vriendelijke wijze verteld was dat mijn afspraak niet door kon gaan en zij mij een opllossing hadden aangeboden zou ik wellicht nog een keer gekomen zijn, maar dat zal nu nooit het geval zijn.
Eva
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Doctors Inc. - Amsterdam Centrum
Falckstraat 51
1017VV Amsterdam

Doctors Inc. - Centeris een kliniek voor cosmetische behandelingen gelegen in een prachtig stukje Amsterdam centrum. Ze zijn gespecialiseerd in cosmetische ingrepen die de natuurlijke schoonheid van mensen naar buiten kan brengen door middel van minimale ingrepen. Arts Job Thuis maakt gebruik van veilige injectietechnieken en is erg professioneel. De kliniek beschikt ook over een schoonheidssalon waar je terecht kan voor een groot aanbod aan huidverbeteringsprogramma’s en schoonheidsbehandelingen. Wat je wens ook is op beauty gebied, Doctors Inc. weet raad.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt