Doen CCG

Goudmos 53, 2914AE Nieuwerkerk aan den IJssel
4,8
6 reviews
Goudmos 53, 2914AE Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle behandelingen

Reviews

4,8
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goede massage gehad.
Stephan
één maand geleden
Het was een cadeautje voor vaderdag aan mijn partner en hij was er heel erg blij mee.
Anoniem
6 maanden geleden
Wat was dat heerlijk! Mijn hele lichaam voelde zo ontspannen, ik kwam echt tot rust. Met de muziek op de achtergrond waan je je op een tropisch eiland. Deze massage is voor herhaling vatbaar!
alex
9 maanden geleden
Prettige en persoonlijke ontvangst. Kleine ruimte, maar er is precies voor handen wat nodig is. De kwaliteit van de massage was erg goed. Ik zou er zeker terug gaan
Marije
10 maanden geleden
Ik ben voor een massage gegaan omdat ik voelde dat er weer een migraine aan zat te komen. De massage was echt vreselijk goed, ik heb nog niet eerder zo'n fijne hoofdmassage gehad en de druk die ik voelde was erna geheel verdwenen. Ook later op de dag en de volgende dag helemaal geen last gehad meer! Ik was er zo vreselijk blij mee dat de volgende keer snel weer naar Francis terugga. Verder vind ik het erg gezellig bij haar. Ze heeft het echt leuk gemaakt en je hoeft niet door haar hele huis heen om naar een massagekamer te komen. De ruimte zit apart van het huis en dat vind ik ook erg fijn. Francis is een hele gezellige en lieve vrouw en ik wou dat ik haar eerder had leren kennen! Als je dit leest Francis, ik kom snel weer bij je terug.
Marianne
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Doen CCG
Goudmos 53
2914AE Nieuwerkerk aan den IJssel

Waarom je alleen goed voelen na een vakantie, als je goed kunt voelen na elke massage? Gelegen tussen Gouda en Rotterdam, direct aan de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel, vind je massagepraktijk Doen CCG, het perfecte adres voor veel verschillende massages. Ontspan met een wellnessmassage, houd je spieren in conditie met een sportmassage of kies voor een snelle stoelmassage. Kom langs en laat jezelf verwennen in een ontspannen sfeer. Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
20:0022:00
Dinsdag
09:1522:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:1522:00
Vrijdag
09:1514:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
10:0013:00

Massagesalons in de buurt