DR Wellness

Stationsstraat 80, Koog aan de Zaan
Stationsstraat 80, Koog aan de Zaan

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was mijn eerste keer bij DR Welness, maar al vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me ontzettend op mijn gemak. Dit kwam mede door Denise die mij met een warm onthaal ontving, en vervolgens na geluisterd te hebben naar mijn klachten grondig en secuur met mij aan de slag ging. Zeer vakkundig en ik voelde vrijwel direct verlichting! Ik ga hier zeker elke maand terug naartoe!
Toon reactie salon...
Had geen ervaring met massages op de fysio na dan. De laatste fysiotherapeuten die ik heb gehad vielen tegen en waren het toch net niet. Toen ik eenmaal bij Denise was geweest. Was ik meteen om. Ik heb zo veel meer baat bij een behandeling van Denise dan tegenwoordig van de fysio’s. Echt een toppertje!! #nooitmeerweg
Toon reactie salon...
Hele fijne ervaring, elke keer weer
Toon reactie salon...
Ik geloofden nooit zo in massage Tot dat ik met pijn in de rug als proefkonijn terecht kwam bij Denise Nou je begrijpt het wel nooit geen rugklachten meer gehad Dus ik zeg ..doen Denise je bent echt een topper you got the magie touch
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Denise
Massagetherapeut

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Mercedes
Massagetherapeut

Over

Nadat ik in 2008 een cursus ontspanningsmassage volgde raakte ik zo enthousiast dat ik meer verdieping wilde. Aansluitend volgde ik de opleiding sportmassage om zodoende ook meer kennis te krijgen over het menselijk lichaam en de werking daarvan. Mijn passie voor het vak werd steeds groter en ik volgde onder meer hotstone, lomi-lomi en zwangerschapsmassage om mij verder in het vak te bekwamen. Ik wil actief bijdragen aan jouw gezondheid en het geeft mij voldoening om jou weer lekker in je vel te laten zitten. Een massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de spieren weer soepel worden gemaakt. De spieren ontspannen zich wat leidt tot totale ontspanning en pijnvermindering. Ontspanning zorgt voor een betere doorstroming van de energie en een evenwicht van lichaam en geest. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en heeft een eigen parkeerterrein achter het pand, waar je gratis kunt parkeren. In een sfeervolle ambiance waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan kom je helemaal tot rust en ben je even weg uit het hectische leven. Hier laat ik je pure wellness beleven waarbij de juiste aanraking, aandacht en kwaliteit centraal staan in de behandelingen. Samen met jou bespreek ik welke behandeling het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Wil je een ontspannende behandeling of juist een probleem aanpakken? Ik geef je graag advies! Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Kindvriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Treinstation dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Spa faciliteiten
Duo-massageruimte
Talen
Nederlands

Over

DR Wellness
Stationsstraat 80
Koog aan de Zaan

Ben je op zoek naar ultieme ontspanning en een gezonder lichaam? Dan ben je bij DR Wellness in Koog aan de Zaan aan het juiste adres.

Het team staat voor je klaar om je in de watten te leggen. Je kunt hier naast heerlijke massages ook terecht voor verschillende beautybehandelingen. Je bent hier aan het juiste adres als je even wil ontspannen en genieten.

Alle behandelingen hebben één ding gemeen: onverdeelde aandacht voor jezelf.

MaMaandag
09:0014:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0013:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt