Dreams Luxury Treats Reviews

J.A. Brinkmanstraat 22, Almere

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
It was my very first time waxing so I was very nervous. Eden talked me through the entire process and exercised a lot of patience with me. I am definitely giving her all my money!!!
Het was me eerste ervaring en het was een goeie ook. Ik werd met respect behandeld en gerust gesteld omdat ik bang was voor de pijn. Rustige omgeving.
Ik heb zowel bikini en oksel waxen gedaan, was voor het eerst. Ten eerste werd ik goed geïnformeerd en krijg ik stapgewijs uitleg. Er wordt op een professionele manier omgegaan met je waardoor je snel op je gemak voelt. De nazorg werd ook goed uitgelicht na de behandeling. En bij vragen kon ik haar altijd bellen. Zij stelt zich professioneel op en zij weet hoe te communiceren.
Ik heb mijn behandeling bij Dreams Luxury Treats als zeer prettig ervaren. De eigenaar was erg open en sociaal waardoor ik mij welkom voelde. Voorafgaand de behandeling heeft zij mij goed kunnen informeren over de stappen die zij zal doorlopen om de behandeling uit te voeren. Hiernaast heeft ze ook mijn vragen goed kunnen beantwoorden. Ik zal hier zeker nog terug komen!
Het is een mooie, warme salon. Je wordt vriendelijk begroet door de eigenaresse. Koffie/thee wordt aangeboden wat ook heel fijn is. Eden is een ervaren specialist die ik meteen al toevertrouwde. Zij werk heel nauwkeurig en weet wat zij doet. Tussendoor maakt zij een babbeltje en stelt je op je gemak. Ik heb tot nu toe een wax- en een lash lift behandeling gedaan. Over beide ben ik zeer tevreden! Ik kom zeker terug voor nog een verwen moment bij Dreams Luxury Treats.
Toon reactie salon...
1
2