Reviews

4,3
20 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wat een geweldige vrouw met veel kennis en hart voor de zaak. Ik kom zeker terug!
Kimberley Bultema
4 maanden geleden
Behandeling is zeer goed bevallen en de salon heeft een fijne, huiselijke sfeer. Duba heeft duidelijk veel ervaring en staat klaar om deskundig advies te geven. De service is zonder meer top! Zeker een aanrader!
Cherelle Pruim
7 maanden geleden
Uitgebreide huidanalyse. Er werd echt de tijd genomen om de juiste behandeling toe te passen. Fijne ontspannen sfeer! Gratis parkeergelegenheid.
9 maanden geleden
Ik ga voortaan altijd naar Duba Multicare. Hardstikke vriendelijk en huiselijk. Goede service, na het harsen wordt je nog lekker ingesmeerd met verkoelende gel. Goede prijs, kan op goede tijden terecht en je kan goed parkeren voor de deur.
Bart Ansems
9 maanden geleden
Aardige vrouw, heel veel tips gekregen!! Ik ga zeker nog een keer heen.
Noori FH
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Duba Multicare
Eksterlaan 135
2026XD Haarlem

Op de Eksterlaan in Haarlem zit Duba Multicare. Het adres voor alles op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging. In de schoonheidssalon werken deskundige schoonheidsspecialistes onder andere met de natuurzuivere cosmetica van Dr. Grandel. Je kan bij Duba terecht voor gezichtsbehandelingen, permanente make-up, hot stone massage, definitief ontharen met de IPL-methode MedCos, behandelingen voor striae, cellulitis, acne, pigmentvlekken en littekens. Ook bieden ze een bruidsarrangement met proefmake-up en gezichtsbehandeling.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt