Reviews

4,1
10 reviews
Het reserveringssysteem werkt niet naar behoren, dus kwamen we eigenlijk onverwacht in de kliniek. Gelukkig had Mike wel even tijd, dus zijn we toch in elk geval goed voorgelicht en hebben we de eerste echte afspraak ter plekke gemaakt.
Marcel
4 maanden geleden
Super goed behandeld door Christine! Inmiddels al mijn derde microdermabrasie behandeling ondergaan. Easyclinics is zeker een aanrader!
Miguel
5 maanden geleden
Anoniem
6 maanden geleden
Prima ontvangst en service. Christine neemt echt de tijd voor je. Over de kwaliteit kan ik moeilijk iets zeggen; het resultaat is nog niet echt zichtbaar na 1 keer.
Anoniem
7 maanden geleden
Irmgard
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Easy Clinics - Amsterdam
Balthasar Floriszstraat 45
1071VB Amsterdam

Het team van Easy Clinics werkt vanuit de passie en liefde voor jou als mens. Passie voor je gezondheid en levensstijl. Passie voor je schoonheid die in eerste instantie van binnen uit behandeld wordt en die daarnaast van de buitenkant kan worden aangevuld met de daarvoor bestemde behandelingen. Veel mensen voelen zich nu eenmaal net even wat zekerder met wittere tanden, minder overbeharing, vagere littekens en zonder overtollige kilo's. Bij deze salon zijn ze gespecialiseerd in hulp bij afslanken en dit doen zij door middel van verschillende methodes. Easy Clinics zit op de Balthasar Floriszstraat in Amsterdam en werkt onder anderen nauw samen met gespecialiseerde cosmetische artsen en gekwalificeerde goed opgeleide huidtherapeuten.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
10:3019:00
Donderdag
13:0020:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt