Ebs Nail Bar

5,0
4 reviews
Slotlaan 304 A, Zeist

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb een super fijne ervaring gehad met een mooi resultaat. Ze luister goed en bespreek met je wat je precies wilt. De werkplek ziet er netjes uit en wordt goed schoongehouden. Al met al een plek waar ik zeker vaak terug ga komen!
Eerste keer bij Ebru geweest voor acryl, Ebru werkt heel zorgvuldig en luisterd goed naar wensen. En was ook nog lekker gezellig (alle meiden van de salon). Ben er super blij mee ! Zeker tot de volgende keer!
Ik ben bij Ebru geweest voor gellak, heel erg tevreden! Ze heeft mijn nagels met zorg behandeld en geluisterd naar mijn wensen. Een hele lieve, sociale en professionele meid. De salon is goed bereikbaar en ziet er netjes uit.
Dit was mijn eerste keer bij Ebs Nail Bar. Nieuwe salon in Zeist zag er heel leuk uit, was het proberen zeker waard. Ik heb voor nieuwe set acryl nagels gekozen. Normaal gesproken gaat de mijn acryl best snel los zitten, maar dat was dit keer niet het geval. Personeel was ook erg vriendelijk. Ik ben super tevreden over de salon en kom hier zeker terug! Dankjewel Ebru.

Ontmoet het team

E
Ebru

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Ebs Nail Bar
Slotlaan 304 A
Zeist

Vind jij het belangrijk om mooie verzorgde handen en nagels te hebben? Bij Ebs Nail Bar in Zeist weten ze hoe belangrijk mooie en verzorgde handen zijn. Je kunt hier terecht voor een verscheidenheid aan nagelbehandelingen, zoals acryl- of gelnagels, maar ook voor gellak zit je hier goed. Voor eigenaresse Ebru staan kwaliteit en persoonlijke service centraal. Haar doel is dan ook dat jij tevreden en met mooie en verzorgde nagels de salon weer verlaat.

MaMaandag
12:0022:00
DiDinsdag
12:0022:00
WoWoensdag
12:0016:00
DoDonderdag
12:0022:00
VrVrijdag
12:0016:00
ZaZaterdag
12:0022:00
ZoZondag
12:0016:00

Nagelstudio's in de buurt