Reviews

4,5
190 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ida
6 dagen geleden
Een tijd terug kwam ik voor een massage. Ik zat vol spanningen en deze moesten loskomen. In gesprek met Eugenie gaf ze me adviezen hoe ik met de spanning kon omgaan. De spanningen komen omdat ik weet wat ik wil maar niet voor mezelf opkom. Ik wil aardig gevonden worden vooral op mijn werk dat ik ook goed doe. Ik werk als jaren voor dezelfde baas maar toch voel ik me niet gewaardeerd er wordt niet naar me geluisterd. Ik ging in gesprek met Eugenie en begon een coaching traject. Ik ben er nog mee bezig maar de tips of herkenning van mijn gedrag openen mijn ogen. Ik zat mezelf in de weg. Ik ben er nog niet maar een andere kijk op mijn leven betekent voor mij heel veel. Vorige week op het werk zei ik 'Nee, ik vind het een slecht idee omdat...... is het mogelijk......' Ik kreeg complimenten van mijn collegae dat ik verbaast was.
Glendoline Verbuurt
25 dagen geleden
Fijne manicure en pedicure gehad van Carolyn. Gezellig gesprek gehad en ze zijn ontzettend behulpzaam en lief. Aanrader!
Simone Laeven
één maand geleden
Caroline is een gezellige, professionele nagelstyliste die erg goed haar werk doet. Fijne behandeling gehad met als resultaat mooie nagels.
Hester van Trommel
één maand geleden
I had a Brazillian wax done by Eugénie and she was simply wonderful. Very careful, skillful and thorough, she made sure I was as comfortable with the process as possible. I'm so happy with the results. I'm going to be a repeat customer of hers and the salon, for sure!
Velislava Dakova
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Echlandburg
Kwakersstraat 12 H
1053WD Amsterdam

Echlandburg bestaat uit drie familieleden: Eugénie, Carolyn en Humphrey Landburg. Een echt familiebedrijf in de Kinkerbuurt. Deze enthousiaste mensen hebben hun eigen label opgericht. In de salon kun je je laten masseren, waxen en je nagels laten doen. Toe aan een stressvrij moment? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Er wordt gewerkt met Bio 100% Arganolie. Een plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom groeien. Het geeft de huid een jeugdige gloed en verminderd de zichtbaarheid van rimpels en maakt het haar zachter en glanzender.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
12:0018:00

Massagesalons in de buurt