Echlandburg

Kwakersstraat 12 H, 1053WD Amsterdam
4,6
208 reviews
Kwakersstraat 12 H, 1053WD Amsterdam
Last-minutekorting

Reviews

4,6
208 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Eugenie is een topvrouw. Afspraken maken gaat altijd soepel en ze werkt zorgvuldig en aandachtig. Kom hier graag!
Hester
14 dagen geleden
Altijd super hier! Ik ben nu al 5x geweest en ik kan de brazilian wax hier absoluut aanraden. Eugenie werkt netjes en vlot en stelt je helemaal op je gemak. Altijd mooi resultaat.
Eva
één maand geleden
Een vrolijk en warm ontvangst en een professionele vlotte behandeling. Tijdens een gezellig praatje vliegt de tijd en de behandeling voorbij met perfect resultaat. Aanradertje
Remco
één maand geleden
Weer een fijne massage gehad van Eugenie. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd en richt zich op jouw lichaam en klachten om je zo de beste massage te kunnen geven. Ze laat je prettig en veilig voelen. Helaas was dit waarschijnlijk de laatste keer dat ik langs kon komen en dat is ontzettend jammer!
Malon
2 maanden geleden
2 jaar geleden kwam ik binnen lopen en ben sinds dien vaste klant. De medewerkers zijn super lief en ik vertrek altijd naar huis met een tevreden gevoel. Hartstikke fijn! Ook qua prijzen valt het reuze mee. Echt een aanrader.
Soumaya
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Echlandburg
Kwakersstraat 12 H
1053WD Amsterdam

EchLandburg is het bedrijf van de zussen Eugénie en Carolyn aan de Kwakersstraat in de Kinkerbuurt. Je kunt hier jezelf lekker in de watten laten leggen middels een massage. Naast een positieve boost, het soepeler maken van jouw spieren en ontspanning, is het ook goed voor je zelfvertrouwen en zelfbeeld. In de salon kun jij je ook laten waxen. Er wordt gewerkt met onder andere Bio 100% Arganolie, welke wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de Arganboom groeien. Het geeft de huid een jeugdige gloed, vermindert de zichtbaarheid van rimpels en maakt het haar zachter en glanzender.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
12:0018:00
Salonawards
Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt