Reviews

4,3
54 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik vond het een zeer prettige behandeling! Hart. dank daarvoor.
Ria Bruning
11 dagen geleden
Fijne salon. Goed geholpen. Geen steriele klinische bedoeling maar gezellige ambiance. Heb mijn wenkbrauwen laten epileren en ben zeer tevreden. Ze heeft nog veel meer in huis dus kom graag een keer terug. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Femke Van kempen
14 dagen geleden
Friendly and super quick service! Will definitely come back for next month's eyelashes refill :)
Nadira AP
één maand geleden
Ik blijf steeds terugkomen bij Anneloes voor het harsen van mijn bikinilijn. Ze gaat snel te werk en het resultaat voldoet aan mijn verwachtingen. Terwijl je bij andere salons nogal eens kunt verschillen over wat de definitie van bikinilijn harsen zijn wij het eens. (Ik vind bikinilijn iets meer dan alleen de liezen). Daarnaast vind ik het prettig dat ze de tijd neemt om met een pincet achtergebleven haartjes en vooral ook de ingegroeide haartjes te verwijderen (daar had ik ook meer last van nadat ik bij een andere salon was geweest!). Erg tevreden en goede prijs.
Samantha Nijmeijer
één maand geleden
Goed werk geleverd mijn voeten hebben er van genoten en zijn een stuk opgeknapt. Kom zeker weer terug.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Een Salon
Gelkingestraat 33
9711NB Groningen

Een Salon is gevestigd aan de Gelkingestraat in Groningen. Hier kun je terecht voor een professionele schoonheidsbehandeling. Ze weten precies hoe ze jouw huid weer in top conditie krijgen en zorgen dat je heerlijk kunt ontspannen. In Een Salon verzorgen ze de volgende diensten: visagie, manicure, pedicure, definitieve ontharing en diverse workshops.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt