Ekowellness

meeuwerderweg 100, Groningen
4,5
66 reviews
meeuwerderweg 100, Groningen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,5
66 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wendy
3 dagen geleden
Ik moest even zoeken naar de ingang, maar je gaat binnen via de kapsalon (die op dat moment gesloten was). Boudien is een kundige pedicure met hart voor haar werk. (Ze heeft zorgvuldig de nagels verzorgd en het eelt verwijderd). De ambiance is een beetje rommelig; een kleine kamer achter de kapsalon. We hebben samen gelachen om de bak water waarmee ze aan kwam zetten. Ik vond het sneu dat Boudien op haar knieën mijn voeten ging scrubben- dat kan arbo-technisch zeker beter. Verder niets dan lof over de behandeling en Boudien zelf- een vrolijke, spontane vrouw.
Anoniem
7 dagen geleden
Fijne behandeling
Anoniem
3 maanden geleden
Het was een fijne behandeling, altijd te kort. En weer heel blij met strakke wenkbrauwen
Anne
3 maanden geleden
Ursula heeft een hele fijne uitstraling, je voelt je meteen op je gemak! Ik heb wel vaker een massage gehad, maar dit was de eerste keer dat ik echt kon ontspannen.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ekowellness
meeuwerderweg 100
Groningen

EkoWellness in het gezellige "Klein Berlijn" in Groningen is een salon die zich richt op ontspanning en natuurlijke huidverzorging, bodysugaring (suikerontharing), massages (o.a voetreflex) en voetverzorging. In de salon worden natuurlijke en dierproefvrije produkten gebruikt. De missie van EkoWellness is om vrouwen te ondersteunen om mooi te zijn op een gezonde en eigen manier. Om hier aan bij te dragen en om zorg te dragen voor huid en lichaam wordt de kracht van de natuur ingezet. EkoWellness bevind zich aan de rand van de stad en is goed bereikbaar per fiets, auto, openbaar vervoer en uiteraard ook lopend.

MaMaandag
09:3020:30
DiDinsdag
09:3020:30
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
09:3020:30
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt