Reviews

4,5
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super tevreden met mijn lash-lift! Hele fijne, rustige en professionele sfeer. Ieder stapje van de behandeling werd uitgelegd en er werd steeds gecontroleerd of alles voor mij goed voelde. Resultaat: blije klant met prachtige wimpers! :)
pauline
16 dagen geleden
Ik ben erg tevreden met Ekowellness en ben inmiddels vaste klant. Ik kan altijd snel terecht voor een behandeling en word goed geïnformeerd over de behandeling en eventuele nabehandeling thuis. Ik voel me erg op mijn gemak bij Ursula en zal zeker blijven komen.
Helena
18 dagen geleden
N.v.t.
Ylvalie
18 dagen geleden
Een aantal keren de sugar behandeling gehad, bevalt uitstekend. Professioneel en vriendelijk. Top!
Greetje
18 dagen geleden
Het was de eerste keer dat ik een sugaring behandeling onderging en ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar Ursula legde alles goed uit en ging rustig te werk. Sugaring is niet prettig, maar bij Ursula ging goed te werk en dat maakte het makkelijker.
Anne
18 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Ekowellness
Noorderspoorsingel 26 a
9716JE Groningen

EkoWellness in Groningen is een salon aan huis en richt zich op ontspanning en natuurlijke huidverzorging, bodysugaring (suikerontharing), massages (o.a voetreflex) en voetverzorging. In de salon worden natuurlijke en dierproefvrije produkten gebruikt. De missie van EkoWellness is om vrouwen te ondersteunen om mooi te zijn op een gezonde en eigen manier. Om hier aan bij te dragen en om zorg te dragen voor huid en lichaam wordt de kracht van de natuur ingezet. EkoWellness bevind zich aan de rand van de stad en is goed bereikbaar per fiets, auto, openbaar vervoer en uiteraard ook lopend.

Maandag
09:1517:30
Dinsdag
09:1514:15
Woensdag
09:1517:30
Donderdag
09:1517:30
Vrijdag
09:1517:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt