Reviews

4,5
28 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mijn eerste sugaring, helaas erg lang moeten wachten. Ze gaf het wel aan dat het wat langer duurde de behandeling daarvoor alleen had niet verwacht dat ik ruim 25min moest wachten dan de afgesproken tijd... De behandeling was verder prima, ik hoop alleen dat uitloop eenmalig was en dan kom ik zeker terug
Anoniem
één maand geleden
Helaas niet voor herhaling vatbaar.. Ik vond de behandeling erg pijnlijk en werd ook erg gespannen van de manier waarop de behandeling werd uitgevoerd. Voelde vrij gehaast en onpersoonlijk.
Anoniem
2 maanden geleden
Ik laat mij nooit meer waxen nu ik een sugaring heb gehad. Het was een hele fijne behandeling. Ursula stelde mij goed op mijn gemak en het was snel klaar.
Eva Marks
2 maanden geleden
Een erg fijne salon! Ursula stelt je op je gemak en gaat snel en vakkundig te werk. Ik was iets te vroeg voor mijn afspraak, maar dit was geen enkel probleem. Ook geeft ze duidelijk uitleg over wat ze gaat doen en waarom. Ik kom hier zeker terug!
Hilleen Knippenberg
2 maanden geleden
I very much liked the treatment and would recommand it to friends.
jördis uden
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ekowellness
Noorderspoorsingel 26 a
9716JE Groningen

EkoWellness in Groningen is een salon aan huis en richt zich op ontspanning en natuurlijke huidverzorging, bodysugaring (suikerontharing), massages (o.a voetreflex) en voetverzorging. In de salon worden natuurlijke en dierproefvrije produkten gebruikt. De missie van EkoWellness is om vrouwen te ondersteunen om mooi te zijn op een gezonde en eigen manier. Om hier aan bij te dragen en om zorg te dragen voor huid en lichaam wordt de kracht van de natuur ingezet. EkoWellness bevind zich aan de rand van de stad en is goed bereikbaar per fiets, auto, openbaar vervoer en uiteraard ook lopend.

Maandag
09:1517:30
Dinsdag
09:1514:15
Woensdag
09:1517:30
Donderdag
09:1517:30
Vrijdag
09:1517:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt