El Beauty

1e Middellandstraat 37 A, Rotterdam, Houtstraat 46, 5046 DL Tilburg, Netherlands
3,2
17 reviews
1e Middellandstraat 37 A, Rotterdam, Houtstraat 46, 5046 DL Tilburg, Netherlands

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

3,2
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Got called one minute before the appointment that they had to cancelled as the lady has kind of allergy to glak. Very unprofessional. Very disappointed.
Carlota Gago
18 dagen geleden
Ze waren niet op de hoogte van mijn boeking? Ik kon even gaan zitten en er zou zo iemand bij me komen. Na meer dan een halfuur wachten vroegen ze nog een keer waarvoor ik eigenlijk kwam. Toen ze doorhadden dat het gellak behandeling bleek te zijn, zeiden ze dat dat niet mogelijk was (erg raar dat dit wel op treatwell te boeken was). De persoon die normaal gellak verzorgt was er niet, maar iemand anders kon het ook doen (daar heb ik nogmaals een halfuur op gewacht). Toen deze persoon het probeerde, bleek de gellak niet meer goed, waardoor de lak verschroeide onder de lamp en mijn nagels waren nog een maand lang lelijk. Ga hier niet heen om je nagels te laten doen. Er waren 4 mensen druk aan het werk in het kappers gedeelte, dit zag er wel goed uit en die klanten leken wel tevreden.
Anoniem
19 dagen geleden
Ik ben niet geholpen. Geen welkom geen uitleg en geen tijd voor mij gehad. Na 20 min nog niks te horen ben ik weg gegaan. Ze heeft niet eens gedag gezegd. Nooit en nooit meer zonde van mij tijd en parkeergeld
has
één maand geleden
Heel slecht. Wel een afspraak, maar ze waren gewoon gesloten.
Anoniem
één maand geleden
Haar model is perfect geknipt...en ik moet zeggen de personeel is super spontaan is...love it!
Sara
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

El Beauty
1e Middellandstraat 37 A
Rotterdam
Houtstraat 46, 5046 DL Tilburg, Netherlands

Voor iedereen die klaar is met bad hair days is er kapper en beautysalon El Beauty in Rotterdam. Het gastvrije team is gespecialiseerd in zowel Europees als Afrikaans haar en snapt dat er geen “one size fits all”-behandeling is wanneer het aankomt op haarbehandelingen. Je kunt hier de schaar in je haar laten zetten, maar wist je dat mannen, vrouwen en kinderen hier ook terechtkunnen voor creatieve vlechtkapsels? Je kapsel wordt met net zoveel professionaliteit en beleid uitgevoerd als je gezichtsbehandeling, manicure, pedicure of waxing treatment. Ben jij toe aan wat ontspanning? Dankzij een massage voel je de spanning van je afglijden en houd je alle stress buiten de deur. Onder het genot van een kopje koffie of thee voelt je bezoek aan El Beauty aan als thuiskomen. Handig om te weten: de salon is maandag tot en met zaterdag zelfs geopend tot 19.00 of 20.00 uur.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt