El Beauty

1e Middellandstraat 37 A, Rotterdam
4,1
129 reviews
1e Middellandstraat 37 A, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,1
129 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
I wasn’t particularly happy. I went in to remove old gel nail polish. I think the person I was booked with wasn’t there so someone else did it. It was painful and I got the impression it was done because they didn’t know where the person I was booked with was. I still have elements of the nail polish on my nails.
Ik werd geholpen door Claudia. Hele lieve vrouw. Fooi gegeven. Alleen de area die werd gewaxt was niet volledig gedaan. En daar ben ik niet heel tevreden over.
Ik werd geholpen door Mauwa. Ik vond haar heel attent en zorgvuldig!
Ga nooit naar Claudia voor wimpers! Ik kwam om mijn wimperextensions te verwijderen; ipv 20 (terwijl 80% van de extensions er al af waren gevallen) was ze 1 uur lang bezig. Vervolgens had ze ook nog het lef te zeggen dat ik geen geduld had! Daarna prikte het zo erg dat ik amper mijn ogen open kon doen. Ik heb het verven maar laten zitten want ik kom hier absoluut NOOIT meer. Ze is ook onverstaanbaar.
👍🏽👍🏽👍🏽
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Elina
4.5
57 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen
Ariana
Kapster
5.0
8 reviews

Behandelingen

Haar
T
Tadel
5.0
5 reviews

Behandelingen

Haar

Over

El Beauty
1e Middellandstraat 37 A
Rotterdam

Voor iedereen die klaar is met bad hair days is er kapper en beautysalon El Beauty in Rotterdam. Het gastvrije team is gespecialiseerd in zowel Europees als Afrikaans haar en snapt dat er geen “one size fits all”-behandeling is wanneer het aankomt op haarbehandelingen. Je kunt hier de schaar in je haar laten zetten, maar wist je dat mannen, vrouwen en kinderen hier ook terechtkunnen voor creatieve vlechtkapsels? Je kapsel wordt met net zoveel professionaliteit en beleid uitgevoerd als je gezichtsbehandeling, manicure, pedicure of waxing treatment. Ben jij toe aan wat ontspanning? Dankzij een massage voel je de spanning van je afglijden en houd je alle stress buiten de deur. Onder het genot van een kopje koffie of thee voelt je bezoek aan El Beauty aan als thuiskomen. Handig om te weten: de salon is maandag tot en met zaterdag zelfs geopend tot 19.00 of 20.00 uur.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt