Elite Beauty Bar

Rotterdamsedijk 433B, Schiedam
Rotterdamsedijk 433B, Schiedam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben echt tevreden
Hele fijne behandeling gehad met de nodige informatie. En niet onbelangrijk lekkere koffie .
Ik laat al bijna 4 jaar mijn wimper extensions zetten bij Sema. Ik ben super tevreden over haar werk, ze heeft veel ervaring, weet wat ze doet en mijn eigen wimpers zijn nog in dezelfde conditie. Ook heb ik hier 1 laserbehandeling laten doen en ben nu al onder de indruk van het resultaat. De nieuwe apparatuur werkt snel en pijnloos. Daarnaast vind ik Sema betrouwbaar en professioneel in haar werk, ook is Elite Beauty Bar een mooie locatie. kortom: echt een aanrader!
Ik laat al jaren lang wimperextensions plaatsen bij de eigenaresse. Ze weet altijd wat ik wil en als ik andere wensen heb dan luistert ze daar ook naar. Mochten bepaalde wensen niet geschikt zijn voor mij, dan is ze daar ook eerlijk over. Ze is in mijn ogen echt een professional in haar vakgebied waardoor ik altijd graag terug kom.
Ik kom al ongeveer 5 jaar bij de eigenaresse om mijn wimpers te laten doen. Ook heb ik al 2x mijn wenkbrauwen laten doen bij haar. Ondanks dat ik verhuisd was naar Breda en daarna in de buurt van Haarlem ben ik altijd trouw gebleven omdat het z’n fijne plek is! Ik raad het iedereen altijd aan ondanks dat het inmiddels niet meer in de buurt is voor mij en mijn omgeving.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sema

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Zubeyda

Behandelingen

Nagels

Over

Elite Beauty Bar
Rotterdamsedijk 433B
Schiedam

Aan de Rotterdamsedijk in Schiedam vind je ontharingssalon Elite Beauty Bar. Je bent hier aan het juiste adres voor definitief ontharen.

Eigenaresse Semma en haar collega Zubeida zijn allebei ervaren specialisten met veel passie voor hun vak. Professionaliteit en klanttevredenheid staan in deze salon centraal en er wordt altijd naar je wensen geluisterd. Er wordt hier gewerkt met de diode laser van Lightsheer. Dit is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van één golflengte licht. Hierdoor kan nauwkeurig en effectief gewerkt worden. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt