Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Maddy heeft mijn make-up en haar gedaan op mijn bruiloft en een proef vooraf. Zij is een lieve, rustige en gezellige meid die alle nodige tijd neemt om ervoor te zorgen dat je er perfect uitziet op je grote dag. Zij luistert goed naar wat jij wilt, denkt mee en geeft aan wat de opties zijn. Ik kan haar zeker aanraden voor alle toekomstige bruidjes!
Lie Ching Huisman
2 maanden geleden
Super mooie make up en haar gedaan door Maddy. Top!
O.Notaro
2 maanden geleden
Zeer professioneel en vriendelijk. Een echte aanrader!
Sasha Malashenko
2 maanden geleden
Voor een bruiloft van mijn nichtje mijn haar en make up laten doen. In 1 woord : perfect ! Make up en haar bleef hele avond goed zitten. De behandeling zelf was leuk en gezellig en voelde me zeker op mn gemak. En helemaal niet duur. Ik ben dik tevreden in ieder geval.
Malika el Ajjourj
2 maanden geleden
Ben al een aantal keren onder handen genomen door EliteBeauty voor diverse gelegenheden. Ik blijf maar terug komen ivm de uitstekende service maar ook dat er goed geluisterd wordt naar je wensen. De eigenaresse neemt de tijd, zorgt dat alles tot in de puntjes klopt en naar jouw wensen is voldaan. Dames, EliteBeauty is een verborgen parel in Rotterdam en zeker een echte aanrader! Ik kom terug!
Raisa
2 maanden geleden

Over

EliteBeauty
Bickerstraat 10 B
3039XA Rotterdam

Maddy is afgestudeerd aan opleidingsinstituut Beautypartner in Rotterdam. Zij is daar nu zelf docent en geeft de vakken Maquillage Proffesionelle en Hairstyling. De missie van Maddy is simpel: elke vrouw mooier maken dan ze al is. Ervaar de vriendelijke service en profiteer van de jarenlange ervaring van Maddy waardoor ze jouw ideale visagist en haarstylist is. Dus of je nu een bruiloft hebt, een speciale gelegenheid, een media event of een modeshow; Maddy presteert met ervaring.

Maandag
12:0020:00
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
12:0020:00
Donderdag
12:0020:00
Vrijdag
12:0020:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
Gesloten