Reviews

4,4
9 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Oog voor de klant. Wordt goed overlegd waar de wensen van de klant liggen. De eigenaresse zag er netjes en verzorgd uit.
Anouk Kuiper
8 maanden geleden
Prima salon. Wordt goed overlegd met de klant waar de wensen liggen.
Anouk Kuiper
8 maanden geleden
Michelle Kemerink
9 maanden geleden
Stephanie zorgt er echt voor dat je goed wordt verwend, je kan ontspannen en je kan helpen met datgene waar je voor komt of als je advies wil. Ze weet veel over de producten die ze gebruikt en kan hier veel over uitleggen/vertellen waardoor het ook 'puur' overkomt (en geeft je ook niet het gevoel dat je je verplicht voelt om eventueel producten te moeten kopen). Ik ga hier zeker nogmaals naar toe, echt een aanrader!!
Michelle Kemerink
9 maanden geleden
Ik ben hier heel prettig geholpen. In een ontspannen sfeer met echte aandacht. Ik werd goed voorgelicht over de werking van producten zo der te pushen. Wat mij betreft een aanrader
Rosemarie Merz
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Elysian beauty and more
Piet Muyselaarstraat 7
7558ZK Hengelo

Stephanie runt haar salon Elysian aan huis in Hengelo. Zij is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Organic Skin Care deskundige en zet kwaliteit altijd bovenaan de lijst. Zij heeft gekozen om te werken met producten van Botanical Beauty aangezien deze 100% natuurlijk en hypoallergeen zijn, en vrij van parabenen en parfum. Na de behandeling en het aanbrengen van de producten ga je gegarandeerd een beetje mooier de deur uit. Fijn om te weten: de salon is aangesloten bij Anbos.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt