Medemblikstraat 244, Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
418 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke moederdagbehandeling gekregen.
Super goeie zorg me dochter heeft genoten 🙏🏻
Ik had dit keer gekozen voor het lente arrangement; de gezichts massage gaat met zachte cups die vacuüm zuigen. Het is een apart gevoel maar wél lekker. Ik heb daarna de hele dag met flinke blossen op de wangen gelopen doordat de doorbloeding flink op gang is geholpen. Echt een aanrader! Zoals altijd hoor bij Shirley! Ik zeg doen!!!
Zoals altijd geweldig, Shirley is geweldig, de pedicurebehandeling is geweldig, de gezichtsbehandeling is geweldig en de produkten die zij gebruikt zijn geweldig!
Bij de beoordeling van de kwaliteiten van Shirley kan ik nooit een keuze maken, want zij beschikt over al die kwaliteiten. Mijn Pure White behandeling was heerlijk en mijn wenkbrauwen zien er ook weer heel mooi uit. Ik ben al zoveel jaren heel blij met Shirley. Wat een fijne, gemotiveerde en deskundige vrouw. 💌
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Shirley
Eigenaar
4.9
308 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Shirley

Professioneel28
Deskundig24
Vakkundig20
Ervaren9

Over

Embrace Your Skin
Medemblikstraat 244
Den Haag

Bij Embrace Your Skin in Den Haag kun je terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen die het beste in jou naar boven halen. Wat dacht je van een peeling, micro needling of hydrodermabrasie om het beste van jouw huid naar boven te halen? Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met natuurlijke producten van onder andere Klapp Cosmetics en Pure White Cosmetics voor een optimale verzorging van de huid Eigenaresse Shirley heeft meer dan 15 certificaten en diploma’s behaald en is tevens geregistreerd bij ANBOS, dus je kunt je volledig overlaten aan haar kennis en kunde terwijl je geniet van een totale verwennerij.

MaMaandag
09:0016:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0016:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt