Emily's Esthetique

Rijksstraatweg 39, 2023HB Haarlem
4,2
28 reviews
Rijksstraatweg 39, 2023HB Haarlem

Reviews

4,2
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik kon zo doorlopen en alles ging lekker snel door!
Fenna
7 maanden geleden
Anoniem
één jaar geleden
Emily is vriendelijk, gastvrij en geeft een heerlijke behandeling. Ze belde me nog na om informatie door te geven. Super service!
Renate
één jaar geleden
Emily's Esthetique heeft een zeer verzorgde zaak, je wordt er super persoonlijk behandeld en bovendien wordt zeer professioneel (en met ervaring) advies gegeven aan je. De producten die in de salon gebruikt worden, kan je kopen om thuis ook te gebruiken van verzorging tot make-up. Een grote pré. Wat ik ook erg leuk vind is dat zij haar winkel bovendien aankleed met leuke 'bijproducten' als sierraden, tassen, schoenen etc. Gezellig!
één jaar geleden
Emily is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste, die probeert het juiste product bij jouw huid te vinden. Ze geeft net zo lang monsters mee tot het product is gevonden. Emily organiseert eens in de zoveel tijd een 'open dag' en dit doet ze met heerlijke hapjes en drankjes en met andere mensen, die andere dingen aanbieden, zoals kleding en sieraden. Ik vind haar zeer servicegericht. Daarnaast vind ik de producten van Ariane Inden erg prettig en dit geldt ook voor de make-up.
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Emily's Esthetique
Rijksstraatweg 39
2023HB Haarlem

Bij Emily’s Esthetique draait het allemaal om beleving. Als je de salon binnenkomt worden je zintuigen direct geprikkeld door de rustige muziek, een lekkere geur en een luxe ambiance. Er wordt door het vriendelijke personeel een drankje met wat lekkers voor je ingeschonken en ondertussen heb je de mogelijkheid om alle Ariane Inden huidverzorgingsproducten en make-up, nagellak van OPI en leuke accessoires te testen, voelen en passen. Je kunt bij Emily’s Esthetique kiezen uit een ruim aanbod beautytreatments die met zorg en een hoge mate van kwaliteit worden uitgevoerd.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt