Estelle's beautysalon Reviews

Sont 10, Lelystad

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
301 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De salon was mooi en de eigenaresse en pedicure waren aardig. In de eerste instantie leek de behandeling prima, maar bij thuiskomst waren mijn hielen en onder mijn grote teen nog steeds wit van de eelt en voelden ze ruw aan. Na contact met de salon kreeg ik het advies om voetencreme te gebruiken. Na een pedicure, zeker op de dag zelf, wil je gladde zachte voeten met of zonder voetencreme.
Estelle is vriendelijk en attent. De behandeling werd duidelijk uitgelegd. Persoonlijk vond ik de behandeling iets te zacht. Te voorzichtig. De hals werd niet meegenomen in de behandeling en dat miste ik wel. Het was een gezichtsbehandeling dat wel, maar bij andere salons wordt de hals wel meegenomen. De schoonheidsspecialiste had prachtige acrylnagels, maar je kunt dan niet je vingertoppen gebruiken;). Ik wil zeker wel weer naar deze salon maar wel graag een schoonheidsspecialiste met korte nagels
Was weer super!!
Ga zo door Estelle
De salon ziet er prachtig en verzorgd uit. De medewerkers zijn heel gastvrij en ik voelde me daardoor heel welkom. De behandelingen werden met zorg en liefde gedaan waarbij werd aangekondigd wat ging gebeuren en ook tussentijds gecheckt of het ok met mij ging. Ik kwam als herboren de salon weer uit.
1
2
34
61