Esthedo

5,0
255 reviews
Langeviele 69, Middelburg, 4331LS
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
255 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne behandeling. Charlotte neemt de tijd en werkt vakkundig en professioneel. Ik voel me na een afspraak altijd helemaal relaxed en verzorgd.
Bedankt weer 😊 Super fijn
Ik ben altijd heel blij met het resultaat en zal hartelijk Laura aanbevelen :)
Het was weer heerlijk. Deze keer eerst de gezichtsbehandeling daarna een fantastische hotstone massage ❤️ En daarna ook nog 2 heerlijke luchtjes in de winkel gevonden waarvan ik geen uitslag heb gekregen 😃😃😍
Kennisgemaakt met natural lifting behandeling. Daarna een mooie roze gloed en zichtbare verbetering oftewel van vermoeide uitdrukking naar een frissere uitstraling en net iets strakker/ gelift. En verder een leeg hoofd en ontspannen gevoel.
Toon meer reviews...

Over

Esthedo
Langeviele 69
4331LS Middelburg

Esthedo is zen, professioneel, rustig en gemoedelijk. Hier kan je echt even verdwijnen uit de hectiek van alledag.

Het team: Het salonteam bestaat uit: Tara, Senior schoonheidsspecialiste, 10+ jaar ervaring Dorothy, eigenaresse, schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste, visagiste, 24+ jaar ervaring. Ieder jaar lopen er laatstejaars studenten rond die, na een positieve beoordeling, ook mogen behandelen. Verder zal je in de eco-perfumerie ook kennis kunnen maken met Lynne of Rianca.

Gespecialiseerd in: Duurzaamhuid! Een duurzame weg naar een gezonde en mooie huid die dat ook blijft. Geen apparaten, alleen de juiste adviezen, producten en de handen van de specialisten. Groene producten zonder poespas. En een salon waar je even niks moet. Je mag gewoon even zijn.

Merken en producten: Men heeft hier een breed assortiment met: Cosmedix, Éminence, Ayuna, ZAO essence of Nature, CND™, Panier des Sens, Aimée de Mars, VireVolte, HappySoaps, ExcluJess, Ladrôme, Aromed.

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: Bushaltes Koestraat en Hof van Tange

Extra’s: Ze nemen altijd ruim de tijd voor vragen en advies en doen niet aan lopende bandwerk. Duurzaamheid gaat bij ons verder dan alleen maar kiezen voor groene producten/merken. Ze gaan spaarzaam om met energie en water en gebruiken zo weinig mogelijk wegwerpmaterialen. De was- en poetsmiddelen zijn ecologisch.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Esthedo

Esthedo is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Esthedo zijn: Manicure, Wimpers en wenkbrauwen en Pedicure
De populairste behandeling, Manicure, heeft een gemiddelde prijs van € 32,50.
Bij Esthedo kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Schoonheidssalons in de buurt