Etha Beauty Center

Oude Rijksweg 2, 3832GE Leusden
5,0
7 reviews
Oude Rijksweg 2, 3832GE Leusden

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik verheug mij al sinds jaren op de bezoeken aan Etha's beauty center! Etha is zeer gastvrij, persoonlijk en klantvriendelijk! Ze neemt ruim de tijd voor haar klanten en is zeer deskundig in haar behandelingen. Haar salon is prachtig en Etha neemt alle tijd voor elk bezoek(st)er. Ben ook fan van haar make up (Pupa). Voor mij geen andere schoonheidsspecialiste!
Els Schipper
6 dagen geleden
Ruim 4 jaar geleden bij Etha in de stoel komen zitten. Het heeft mij destijds enorm verrast en dat doet het elke weer.Schoon, licht, vriendelijk ontvangst, beleefd en een duidelijk uitleg. Een gedreven persoon, perfectionistisch is misschien een beter woord. Facials zoals je hoopt dat het wordt uitgevoerd en pedicure, een feest om je voeten te laten verzorgen. Zelfs mijn man is om, de grootste criticaster/het-is-niet nodig/etc. Goede prijs verhouding voor al het werk dat wordt gedaan. Etha, je hebt een druk bezochte praktijk en met rede. Dankjewel voor elke keer een rustpunt in een druk bestaan.
V. Vreeswijk
9 dagen geleden
Als je bij Etha in de salon komt, voel je je gelijk op je gemak. Haar aanstekelijke enthousiasme stelt je gelijk op je gemak. Etha is zeer deskundig en luistert goed naar jouw wensen. Ze gaat professioneel te werk en zorgt er voor dat je altijd tevreden de deur uitgaat. Ik kan iedereen een bezoek aan deze salon aanraden!
Thirsa Stoffer
10 dagen geleden
Bij Etha voel je je altijd welkom! Zij heeft persoonlijke aandacht en maakt echt tijd voor je. Je voelt je helemaal "verwend" als je bij haar weg gaat.
Mira
10 dagen geleden
Etha is iemand waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ze streeft naar perfectie en komt dat ook na. Ik kom al bijna vanaf het begin bij haar, dus dat zegt genoeg!
Yvonne
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Etha Beauty Center
Oude Rijksweg 2
3832GE Leusden

Bij schoonheidssalon Beauty Center Etha Leusden ben je aan het juiste adres voor diverse schoonheidsbehandelingen. Je kunt hier terecht voor massages, gezichtsbehandelingen, permanente make-up en definitief ontharen.

Eigenaresse Etha zit al meer dan 22 jaar in het vak en is dus een echte professional. Etha blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen omdat ze zich blijft specialiseren en bijscholen. Persoonlijke aandacht, zorg en kwaliteit staan centraal in deze salon. In de salon wordt gewerkt met producten van Dr. Spiller, Skeyndor, pHformula en Pupa.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
08:3018:00
DiDinsdag
08:3021:00
WoWoensdag
08:3021:00
DoDonderdag
08:3021:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt