EVA wimperstudio

4,9
338 reviews
Forel 22, Amersfoort.
Thuissalon
Open Morgen: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
338 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wat is zij een vakvrouw ik ging tevreden naar 🏡
Ik kon mijn auto makkelijk voor de deur parkeren. Terwijl Eva nog even bezig was kon ik rustig plaatsnemen. Eerst werd er gevraagd wat ik graag wilde. Tijdens het plaatsen van de extensions was er steeds een leuke sfeer waarin fijn gekletst kon worden. Na ongeveer anderhalf uur keek ik in de spiegel en was ik zeer tevreden. Ik kreeg uitleg hoe ik de extensions het beste kon verzorgen en ook kreeg ik een formulier mee waarin ik alles nog even rustig thuis na kon lezen. Ik ben heel tevreden .
Naar Eva gaan is altijd een feestje. ik ben inmiddels vaker geweest en ga net zo graag voor de goede sfeer en gezelligheid als de prachtige wimpers iedere keer!
Weer super mooi en netjes opgevuld. Blij mee 😍 En altijd gezellig bij Eva 🥰
Voor het eerst bij Eva geweest, maar wat een fantastische vrouw met een fantastisch resultaat aan wimpers! Ben er enorm blij, ze zijn netjes gezet en krijg veel complimenten. Snel weer :-)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Eva
4.9
203 reviews

Over

Mijn naam is Eva en ben sinds 2011 gediplomeerd wimperstyliste.Ik geef een professionele en gepersonaliseerde behandeling want ik vind het belangrijk dat iedere klant blij de deur uit gaat. Dat vertaald zich naar de vele goede reviews op Treatwell waardoor EVA WIMPERSTUDIO Top rated is. Ik werk uitsluitend met de beste producten die ik zelf uitvoerig getest heb. Ook houd ik mijzelf op de hoogte van innovatie op gebied van schoonheid en persoonlijke verzorging waarbij kwaliteit op de eerste plaats staat. Deze kun je bestellen in mijn webshop https://www.eva-wimperstudio.shop/

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Eva

Vakkundig21
Ervaren16
Professioneel16
Deskundig13

Over

EVA wimperstudio
Forel 22
Amersfoort.

Aan de Forel 22 in Amersfoort kan je naar de gezellige thuissalon EVA Wimperstudio. Je kunt daar uiteraard terecht voor een prachtige oogopslag door middel van wimperextensions, maar ook voor een wimperlifting. Eigenaresse Eva vindt het belangrijk om er samen met jou voor te zorgen dat je een gepersonaliseerde en fijne behandeling ondergaat. Met haar ruime ervaring en professionaliteit ben je verzekerd van een optimaal resultaat.

Handig om te weten: je kan voor de deur gratis parkeren.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0012:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over EVA wimperstudio

EVA wimperstudio is geopend maandag, woensdag van 09:00 tot 18:00, dinsdag, donderdag van 09:00 tot 21:00 en vrijdag van 09:00 tot 12:30. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij EVA wimperstudio zijn: Wimperextensions, Wimpers en/of wenkbrauwen verven en Wimper permanent
De populairste behandeling, Wimperextensions, heeft een gemiddelde prijs van € 37,64.
Bij EVA wimperstudio kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt