Saffierstraat 71B, Amsterdam, 1074GM
Thuissalon

Alle behandelingen

Reviews

4,9
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mirella weet precies wat ze doet en gaat er helemaal voor. Ik ga altijd tevreden weg en ik vertrouw verder niemand anders met mn wimpers. Ze weet waar ze mee bezig is en waar ze het over heeft. Ook werkt ze super nauwkeurig en gaat voor het precieze werk, heel professioneel! Als zij ziet dat je wimpers bijv zwak zijn of er groeien nieuwe kleintjes bij dan zorgt ze ook dat er minder zware extensions geplakt worden, precies goed zodat je minder kans hebt op beschadigde wimpers!!
Perfectie!
Ik kom al ruim 10 jaar bij Mirella voor mijn wimper extensions. Niemand anders mag aan mijn wimpers komen. Ik heb weinig eigen wimpers en bovendien zijn ze extreem kort. Mirella weet het iedere keer weer voor elkaar te krijgen om mij toch een mooie wimperopslag te geven. She is a miracle worker! Daarnaast is ze zeer gespecialiseerd en blijft ze trainingen volgen zodat ze altijd met de nieuwste technieken werkt. Ze geeft ook goede adviezen mbt het onderhoud en behoud van de wimpers.
Fijn geholpen!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M
Mirella
4.9
14 reviews

Behandelingen

Gezicht

Over

FABULASHARTIST
Saffierstraat 71B
1074GM Amsterdam

FabulashArtist in de Diamantbuurt in Amsterdam is gespecialiseerd in het zetten van individuele wimperextensions. In deze thuissalon zorgen ze met diverse soorten extensions en technieken voor een oogopslag die bij jouw ogen en natuurlijke wimpers past. Ze werken uitsluitend met hoogwaardige goedgekeurde EU-producten die niet schadelijk zijn. Elk oog is een uitdaging voor het team en samen komen jullie tot een oogverblindend resultaat.

Goed om te weten: je kunt hier alleen contant betalen.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
11:0021:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
11:0021:00
ZoZondag
11:0021:00

Schoonheidssalons in de buurt