Fabulous hair & more

Mathenesserdijk 257, Rotterdam
5,0
5 reviews
Mathenesserdijk 257, Rotterdam

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijk sfeertje, gezelligheid terwijl Ik mij weer up to date laat verzorgen.
Gia
4 dagen geleden
Fijne en gezellige kapsalon. Vriendelijk en kundig personeel. Daarbij ook nog prijsvriendelijk. Aanrader.
Jacques
één maand geleden
Ben een vaste klant al 7 jaren En en al die jaren krijg ik tot nu toe de beste service dat er is.De omgeving is heel schoon medewerkers zijn heel erg klant vriendelijk. De sfeer hier is top en top een ieder heeft een glimlach.je word altijd met respect behandeld en er word echt tijd voor je genomen om je tevreden te stellen Een voorbeeld ik ben een lastige klant maar als ik klaar ben met mijn behandeling hoef ik niet eens in de spiegel tekijken De klant is koning zoals men zegt en hier voel je je echt als een koning en ze maken het altijd gezellig en je kan je even ontspannen en ze nemen de tijd voor u.
Ernesto
één maand geleden
Je wordt hier goed behandeld. Er wordt goed naar je geluisterd vanaf het moment van afspraak maken wat er gedaan moet worden. Leuke personeel, heel erg klantvriendelijk en doen hun werk zoals het hoort. Er heerst een goeie sfeer en ik voel op me gemak bij Fabulous Hair & More. Tot nu toe heb ik geen klachten. Makkelijk bereikbaar! Een leuke haar salon! Ben een Trouwe klant.
Dianira
één maand geleden
Hun zijn zo klantgericht en amigal en besteed tijd in wat hun doen om je een nieuwe look te geven
Lucas
één maand geleden

Over

Fabulous hair & more
Mathenesserdijk 257
Rotterdam

Aan de Mathenesserdijk in Rotterdam kan je bij Fabulous hair & more terecht voor alle soorten haarbehandelingen. De kapperszaak bestaat al meer dan 7 jaar en leidt zelfs kappers op. De kappers in deze salon hebben meer dan 10 jaar ervaring in zowel het behandelen van Europees haar als afrokapsels. Daarnaast is Fabulous hair & more gespecialiseerd in haarverlenging. Hier ben je aan het juiste adres voor knippen, verven, straighten, curly, haarverlenging en vele echte mannen knipbeurten.

Handig om te weten: openbaar vervoer stopt voor de deur.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt