Face Facts & Style

Oostzeedijk 320, 3063CC Rotterdam
4,8
28 reviews
Oostzeedijk 320, 3063CC Rotterdam

Reviews

4,8
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Melati
3 dagen geleden
Harstikke blij met mijn wenkbrauwen!Perfect gedaan en heel natuurlijk! Ik zou het echt aan iedereen aanraden.Bedankt!
Alexandra
5 maanden geleden
Goede uitleg duidelijk te maken met iemand die veel ervaring en kunde heeft. Bedankt Edina
Jacqueline
5 maanden geleden
Heb voor het eerst m'n wenkbrauwen laten doen en was super bang voor hoe het ging worden. Edina stelde me erg gerust en ze zijn helemaal mooi en natuurlijk geworden! Zeker na de tweede keer zijn ze nu perfect. Edina is een pietje precies en stopte pas nadat zij en ik helemaal tevreden waren. Ook na de behandeling bleef ik per whatsapp met haar in contact over de voortgang van de heling van m'n wenkbrauwen. Edina is echt een aanrader!
Willemijn
één jaar geleden
PhiBrows artiesten zijn alle beste artiesten in de wereld. Zo heb ik haar ook gevonden,via phibrows website. Ben super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen! Van mij krijg je zeker een 10!!! Fijne sfeer, mooie salon maar vooral op en top vakwerk en een leuk mens die goed voor haar klanten zorgt!
Anita
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Face Facts & Style
Oostzeedijk 320
3063CC Rotterdam

Bij Face Facts & Style in Rotterdam weten ze hoe belangrijk je wenkbrauwen voor je uiterlijk zijn. Ze bepalen voor het grootste deel je uitdrukking en de vorm en dikte spelen hierbij een grote rol. Niet iedereen is bevoorrecht met mooie volle wenkbrauwen die ook nog eens perfect geshaped zijn. Bij Face Facts & Style zijn ze gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Hierbij wordt er met verschillende soorten naaldjes inkt in je huid gebracht, zodat er ogenschijnlijk haartjes ontstaan. Zo kunnen ze de perfecte wenkbrauwen voor je creëren en hoef je niet meer aan de gang met potlood of poeder!

Maandag
09:3018:30
Dinsdag
09:0018:30
Woensdag
09:1512:00
Donderdag
09:0014:30
Vrijdag
09:0018:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt