Reviews

4,8
25 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heb voor het eerst m'n wenkbrauwen laten doen en was super bang voor hoe het ging worden. Edina stelde me erg gerust en ze zijn helemaal mooi en natuurlijk geworden! Zeker na de tweede keer zijn ze nu perfect. Edina is een pietje precies en stopte pas nadat zij en ik helemaal tevreden waren. Ook na de behandeling bleef ik per whatsapp met haar in contact over de voortgang van de heling van m'n wenkbrauwen. Edina is echt een aanrader!
Willemijn
8 maanden geleden
PhiBrows artiesten zijn alle beste artiesten in de wereld. Zo heb ik haar ook gevonden,via phibrows website. Ben super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen! Van mij krijg je zeker een 10!!! Fijne sfeer, mooie salon maar vooral op en top vakwerk en een leuk mens die goed voor haar klanten zorgt!
Anita
8 maanden geleden
Ik heb de mooiste natuurlijke wenkbrauwen!Super professioneel, vriendelijk en goede uitleg!Het is echt prachtig geworden!Echt een aanrader.
Ashley
8 maanden geleden
I get so many compliments on my eyebrows! I can't believe I waited so long to get my eyebrows done! She is absolutely lovely and professional and my Ombre brows look awesome!She is a brilliant artist!
Tony
8 maanden geleden
Supertevreden. Ik heb onlangs PMU wenkbrauwen laten zetten.Overtrof al mijn verwachtingen! Krijg er heel veel complimenten over. Top! Absoluut een aanrader.Een fijne salon met goede service waar ik zeker vaker ga komen!
Luisa
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Face Facts & Style
Oostzeedijk 320
3063CC Rotterdam

Bij Face Facts & Style in Rotterdam weten ze hoe belangrijk je wenkbrauwen voor je uiterlijk zijn. Ze bepalen voor het grootste deel je uitdrukking en de vorm en dikte spelen hierbij een grote rol. Niet iedereen is bevoorrecht met mooie volle wenkbrauwen die ook nog eens perfect geshaped zijn. Bij Face Facts & Style zijn ze gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Hierbij wordt er met verschillende soorten naaldjes inkt in je huid gebracht, zodat er ogenschijnlijk haartjes ontstaan. Zo kunnen ze de perfecte wenkbrauwen voor je creëren en hoef je niet meer aan de gang met potlood of poeder!

Maandag
09:3018:30
Dinsdag
09:0018:30
Woensdag
09:1512:00
Donderdag
09:0018:30
Vrijdag
09:0018:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt