Facefactory

Curacaostraat 17, 1058BJ Amsterdam
4,9
33 reviews
Curacaostraat 17, 1058BJ Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel blij mee, dus zeker doen als je twijfelt! Let wel op: Direct na de behandeling zijn de wenkbrauwen echt even een stuk donkerder. Laat je daardoor niet afschrikken! Dat is gewoon nog de inkt, die is gebruikt en niet je uiteindelijke kleur. Als je de eerste keer je wenkbrauwen gaat schoonmaken gaat de donkere kleur allemaal weg en zien de wenkbrauwen er echt heel mooi en natuurlijk uit. Ik hoef nooit meer over mijn wenkbrauwen na te denken. Iedereen die ik het vertel zegt dat het er super natuurlijk eruit ziet, maar eigenlijk valt het niemand uit zichzelf op (positief). De behandeling is trouwens niet gevoelloos. Het is prima te doen, maar wees daar wel op voorbereid. Ik ben ook erg te spreken over de service dat je een gratis nabehandeling hebt, die ga je zeker nodig hebben om het perfect af te maken. Zet dus al je twijfel opzij en maak direct een afspraak!
Madeleine
3 dagen geleden
Ik ben super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Ik werd hartelijk ontvangen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ook kreeg ik goed advies over de kleur. Ik ben enorm benieuwd naar het eindresultaat.
Marjolein
9 dagen geleden
Heel erg blij met mijn nieuwe mooie wenkbrouwen!
Lisa
16 dagen geleden
Sirin
21 dagen geleden
Chelsea
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Facefactory
Curacaostraat 17
1058BJ Amsterdam

Heb je geen zin om elke ochtend uren voor de spiegel te staan om je make-up aan te brengen maar wil je er toch verzorgd uitzien? Dan biedt Facefactory uitkomst. Deze beautysalon is gespecialiseerd in permanente make-up met een natuurlijke uitstraling. Geniet maandenlang van perfecte wenkbrauwen en eyeliner. Daarnaast kun je bij deze salon tevens terecht voor prachtige wimperextensions, welke met veel precisie worden aangebracht. Zo maak je jouw verzorgde look compleet zonder dat je er elke dag naar om hoeft te kijken.

Maandag
19:0021:00
Dinsdag
10:0016:00
Woensdag
10:4515:30
Donderdag
19:0021:00
Vrijdag
19:0020:00
Zaterdag
08:3017:00
Zondag
09:0013:30

Huidklinieken in de buurt