Fair Skin Care

4,8
342 reviews
Poolseweg 94, Breda, 4818CD

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,8
342 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mariëlle overtuigt door haar veelzijdigheid en deskundige uitleg
Heerlijke behandeling en massage!
Ik kom al een tijdje bij Judith en wordt altijd fantastisch geholpen. Ze heeft veel kennis over de producten en kan je hier goed over adviseren. Ze verkoopt zeker geen troep en behandeld je gezicht dan ook met producten die goed voor je zijn. Kortom; een aanrader om eens langs te gaan voor een check-up en een behandeling. Je zal het vast waard vinden.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marielle
Allround schoonheidsspecialiste
4.9
36 reviews

Over

Je kunt bij mij terecht voor huidverbetering en ontspanning. Een mooie gezonde huid, wie wil dat niet? Deze gaan we bereiken d.m.v. eerlijke advies en gebruik van eerlijke producten en behandelingen, die het zelf herstellende vermogen van de huid aanspreken. Wanneer gaan we jouw huid mooier maken en wat extra ontspanning toevoegen in je leven?

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Marielle

Deskundig6
Vakkundig6
Vriendelijk5
Judith
Eigenaresse
5.0
117 reviews

Over

Fair skin care staat voor een eerlijke huidverzorging. In onze producten zitten alleen huidvriendelijke en huid identieke ingrediënten. 🍀Ik doe niets liever dan mensen helpen met hun huidproblemen en hun adviseren over het belang van een gezonde en natuurlijke producten.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Judith

Professioneel7
Deskundig6
Vakkundig5
Selina

Over

Met altijd al een grote liefde voor uiterlijke verzorging heb ik in 2014 de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Vol enthousiasme startte ik mijn eigen salon en al snel had ik een fijne klantenkring opgebouwd. Naast huidverzorging ging mijn interesse ook uit naar permanent make-up. Tijdens de opleiding voor allround PMU- specialiste merkte ik al snel dat daar mijn echte passie ligt. Inmiddels heb ik al heel wat ervaring en om me te blijven ontwikkelen en de nieuwste technieken te beheersen volg ik hier nog elk jaar verschillende masterclasses voor. Mijn doel is om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken, zodat het eindresultaat dan ook echt bij jou past. Neem een kijkje bij mijn foto’s en laat je inspireren!

Behandelingen

Gezicht

Over

Fair Skin Care
Poolseweg 94
4818CD Breda

Wil je op een gezonde en mooie manier oud worden? Zet het zelfherstellende vermogen van je huid aan het werk! Huidspecialist Judith van Fair Skin Care in Breda adviseert je graag bij de keuze van de juiste behandelingen en van de huideigen ingrediënten die jouw huid verbeteren en eventuele huidproblemen aanpakken. Je kunt ook bij haar terecht voor informatie en tips over het gebruik van natuurlijke cosmetica. Daarnaast is Fair Skin Care gespecialiseerd in een zeer natuurlijke vorm van permanent make-up voor wenkbrauwen.

MaMaandag
09:3021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3017:00
ZoZondag
10:0017:00
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt