Reviews

4,7
72 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Deze salon kan ik iedereen aanraden! Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen, permanente make-up. Je wordt ontzettend op je gemak gesteld, alles wordt goed uitgelegd. Je hebt eerst een intake gesprek om alles goed door te nemen. Welke wensen heb je. Er wordt ontzettend hygiënisch gewerkt. Het is een echte vakvrouw. Het resultaat is Amazing! Ik heb prachtige wenkies. Je krijgt ook een collage gestuurd met voor en na foto's en de vraag hoe het met je gaat. Heel fijn! Dikke aanrader!
Ellen
3 dagen geleden
Professionele en informatieve salon. De informatie is eerlijk en toegespitst op wat je nodig hebt. De behandeling deskundig
Marion Vlaminckx
11 dagen geleden
Hele aardige dame. Goede uitleg gehad over natuurlijke gezichtsverzorging. Vanuit dat oogpunt ook wat 'simpelere' behandeling dan ik gewend ben, maar wel heerlijk. Ik ga zeker nog een keer!
Lia de Jonge
één maand geleden
Gewoonweg altijd erg goed en gezellig! Een aanrader.
Anoniem
één maand geleden
Ontzettend goed behandeld zeer tevreden en blije klant
Manon Hartogs
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Fair Skin Care
Poolseweg 94
4818CD Breda

Wil je op een gezonde en mooie manier oud worden, zonder gebruik van botox of fillers? Zet het zelfherstellende vermogen van je huid aan het werk! Huidspecialist Judith van Fair Skin Care in Breda adviseert je graag bij de keuze van de juiste behandelingen en van de huideigen ingrediënten die jouw huid verbeteren en eventuele huidproblemen aanpakken. Je kunt ook bij haar terecht voor informatie en tips over het gebruik van natuurlijke cosmetica. Daarnaast is Fair Skin Care gespecialiseerd in een zeer natuurlijke vorm van permanent make-up voor wenkbrauwen.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt