Reviews

4,7
88 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super fijn en goede uitleg
Anoniem
5 dagen geleden
Inge
één maand geleden
Via een vriendin kwam ik in contact met de schoonheisspecialiste van Fair in Breda. Ik ben zeer tevreden over mijn permanente make up. Eindelijk ben ik af van het tekenen van mijn wenkbrauwen met een potlood. Dit had ik al veel eerder moeten laten doen. Ik vond haar heel vakkundig en secuur werken en ben erg blij met het eindresultaat. Een aanrader voor iedereen die geen of weinig wenkbrauwen heeft om een bezoekje aan Judith te brengen!!!
Anneke Hoogenboom
2 maanden geleden
Al jaren was ik ontevreden over mijn wenkbrauwen ( dun en erg lichte haren ). Verven leverde niet veel resultaat meer op en het kostte steeds meer tijd met tekenen om ze wat te laten lijken. Ik was op de hoogte van de mogelijkheid van permanente make-up maar dat vond ik tot voor kort wel eng om te laten doen. Zoals de naam al zegt het is permanent. Uiteindelijk baalde ik zo dat ik toch de stap heb gezet. Op advies van mijn eigen schoonheidsspecialiste kwam ik bij Judith terecht. Ik was meteen te spreken over haar werkwijze. Judith is professioneel en een perfectioniste. Tijdens de 1e behandeling besprak ze steeds met mij wat ze aan het doen was. Na eerst het tekenen van de wenkbrauwen liet ze zien wat het zou gaan worden voor ze daadwerkelijk met de PM begon. Ze heeft bij mij de hairstoke techniek toegepast. De behandeling is bijna pijnloos en heel goed te doen en ik kreeg goed advies over de nazorg thuis. Na 1 dag zag het er al goed uit (nauwelijks rood) en kwamen de 1e complimentjes. Na 1 maand helen kreeg ik de 2e behandeling. Dan worden de wenkbrauwen bijgewerkt en verder ingetekend. Ik ben erg blij met het resultaat en heb er spijt van dat ik het niet veel eerder heb laten doen. Mijn gezicht heeft nu veel meer uitdrukking en mijn wenkbrauwen zien er volkomen natuurlijk uit. Dank je wel Judith.
Joke Rombouts
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Chantal
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Fair Skin Care
Poolseweg 94
4818CD Breda

Wil je op een gezonde en mooie manier oud worden, zonder gebruik van botox of fillers? Zet het zelfherstellende vermogen van je huid aan het werk! Huidspecialist Judith van Fair Skin Care in Breda adviseert je graag bij de keuze van de juiste behandelingen en van de huideigen ingrediënten die jouw huid verbeteren en eventuele huidproblemen aanpakken. Je kunt ook bij haar terecht voor informatie en tips over het gebruik van natuurlijke cosmetica. Daarnaast is Fair Skin Care gespecialiseerd in een zeer natuurlijke vorm van permanent make-up voor wenkbrauwen.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt