Fallachi beauty

4,8
33 reviews
Strijpsestraat 196, Eindhoven
Vandaag open: 09:00 - 18:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,8
33 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn eerste keer bij de salon en wat een mooie salon hebben zij zeg! Regina ontving mij hartelijk. Ondanks dat ik 10 minuten te laat was nam ze de tijd en het resultaat is prachtig. Hiervoor kom ik zeker weer terug. Mijn herhaalafspraak staat al gepland. Ik wens het team bij Fallachi heel veel succes en ik zie ze graag snel weer :)
Mooie salon, fijne sfeer en leuke meiden, maar bij thuiskomst schrok ik van het resultaat. Mijn wimpers zijn zwaar ‘over gekruld’, vooral bij de buitenste wimpers. Mijn wimpers lijken wel gehalveerd in lengte en het resultaat is allesbehalve natuurlijk. Erg jammer.
Toon reactie salon...
De behandeling was heel fijn. Ik had spanningshoofdpijn toen ik kwam, maar toen ik naar huis ging was mij hoofdpijn helemaal weg en voelde ik me energiek.
Fijne salon, rustige sfeer, goed en vriendelijk geholpen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Josine
Huidspecialist
4.9
12 reviews

Over

Ik heb meer dan tien jaar ervaring in de beautybranche. Binnen onze beautysalon verzorg ik een breed scala aan behandelingen en zorg ervoor dat jouw huid straalt. Ik kijk ernaar uit om met je huid aan de slag te gaan en deze in topconditie te brengen. Graag verwelkom ik u bij Fallachi beauty.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Regina
Huidspecialist

Over

Het is mijn passie om bezig te zijn met uiterlijke verzorging. Ik heb verschillende trainingen gevolgd betreft uiterlijke verzorging, hierdoor ben ik een specialist in het zetten van de wimperlift & hennabrows. Ik volg de nieuwste trends en streef altijd naar het beste resultaat. Ik hoop u snel te verwelkomen bij Fallachi beauty.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Suzan
Huidspecialist

Over

Mijn passie is om door huidverbetering hun huid weer te laten stralen en mensen hun zelfvertrouwen weer terug te geven. Daarnaast kijk ik ook verder dan de huid zelf en probeer de oorzaak van huidproblemen te herleiden. Door goed te luisteren en te kijken kan ik u een advies op maat geven waardoor uw huid weer gaat stralen als nooit te voren.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ihssane
Huidspecialist

Over

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin.” Mijn naam is Ihssane Moutawalli, Allround schoonheidsspecialiste bij Fallachi beauty. Ik ben een gediplomeerd, ervaren specialist met enorm veel passie voor het vak. Ik blijf mezelf ontwikkelen en verder specialiseren in de nieuwste trends, cosmetische huidverzorging en huidverbetering. Door mijn ervaring met verschillende huidproblemen kan ik u goed helpen het probleem aan te pakken, en uw huid weer te laten stralen! Mijn doel is om altijd het beste uit mezelf te halen en streven naar perfectie.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd

Over

Fallachi beauty
Strijpsestraat 196
Eindhoven

Bij Fallachi beauty in Eindhoven staat een team van specialisten voor je klaar. In deze schoonheidssalon kun je onder andere terecht voor diverse verzorgende gezichtsbehandelingen.

Vakkennis, persoonlijke aandacht en werken met kwalitatief hoogwaardige producten is waar de salon achterstaat. Hierdoor wordt het mooiste resultaat uit de behandelingen gehaald. Creëer hier dus de ultieme beauty-ervaring door behandelingen te combineren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt