Reviews

4,6
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wij hebben genoten ook hebben wij een leuke feedback gehad van de mensen die wij hadden uitgrnodigd. Het was in 1 woord GESLAAGD.
Sharon en shadiria angel
14 dagen geleden
BFF arrangement voor 2 meiden van 5 jaar gedaan. Ze vonden het fantastisch en hebben echt genoten! Een aanrader voor een leuk meiden uitje!
Marlies
25 dagen geleden
Mijn kleindochter heeft het helemaal top gehad. Wat een prachtige salon en Hillary Bendt een zeer vriendelijke en kindgeduldig mevrouw. Het was voor mij als oma ook een gezellige dag en zeker om je kleinkind zo nog mooier te zien als een werkelijke prinses. Bedankt Hillery namens mij en Sanne.
Burnie Davids
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Alle meiden vonden het geweldig. De make- up en kapsels waren prachtig. Een onvergetelijk kinderfeest voor mijn dochter en haar vriendinnen!
Sevida
één maand geleden
Het was leuk leuk personeel
Jessie
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Fancy Palace Almere
Markerkant 12 3-09
1314AJ Almere

Bij Fancy Palace Almere zijn meisjes van 4 tot 14 jaar van harte welkom voor een heuse beauty-ervaring. Je kunt hier je verjaardag vieren met vriendinnen of zomaar genieten van een beauty-arrangement samen met een vriendin of je moeder. De locatie is speciaal ingericht voor kinderen en tieners. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met natuurlijke producten die geschikt zijn voor kinderen. Een bezoek aan Fancy Palace staat garant voor een dag vol plezier.

Let op: in de salon kan niet gepind worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
15:0019:00
Donderdag
16:3019:00
Vrijdag
12:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
11:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt