Feel and Care beautysalon

Kuiperstraat 29, 3131CH Vlaardingen
5,0
5 reviews
Kuiperstraat 29, 3131CH Vlaardingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
het was heel gezellig! netjes ontvangen en meteen een heerlijke sfeer . ik heb pas 1 behandeling gehad voor de bovenlip in december en nu nog steeds geen haartje te bekennen! geweldig! de meiden zijn fantastisch! zeker een aanrader
Priscilla dos Santos
3 maanden geleden
Een warm welkom door het personeel, zeer vriendelijk en kalm waardoor je een vertrouwt gevoel krijgt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Steffie Lara
3 maanden geleden
Geweldige service ... mijn tanden stralen en mijn wimpers zijn vol .. Gezellige meiden die verstand hebben van hun vak. Aanrader!! ik ben meer dan tevreden
Gwen
3 maanden geleden
Heel vriendelijk personeel, met een hele goede service!
Jaylen
3 maanden geleden
Leuke salon leuk personeel ben zeer tevreden over mijn tanden en wimpers !
Soum
3 maanden geleden

Over

Feel and Care beautysalon
Kuiperstraat 29
3131CH Vlaardingen

In de gezellige Kuiperstraat in het centrum van Vlaardingen vind je Feel and Care beautysalon. In deze salon staat persoonlijke aandacht centraal. Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Geen probleem! Francis heeft liefde voor het vak en helpt je graag met een passend advies.

Feel and Care beautysalon is een warme beautysalon die zich onder andere heeft gespecialiseerd in het ontharen door middel van IPL. Dit is een semi-permanente laserontharingstechniek. Deze is vrijwel pijnloos en zorgt voor een zichtbare afname van de haargroei na slechts een paar behandelingen.

Wil je je tanden iets oplichten? Je kunt hier ook nog terecht voor het bleken van je tanden. Een paar tintjes lichter maken al een wezenlijk verschil en geven je nét een frissere uitstraling. Ga voor een opfrisbeurt om je eerdere behandeling te onderhouden of loop de salon uit met een Hollywood smile. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt