Reviews

4,4
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Deze keer de relax treatment gezichtsbehandeling van Neoderma. Fijne behandeling, heel professioneel en vriendelijk.
Anoniem
11 dagen geleden
Anoniem
één maand geleden
Fijne behandeling!
Anoniem
2 maanden geleden
Fijne eerste kennismaking. Vriendelijke en kundige schoonheidsspecialiste en zorgvuldige gezichtsbehandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anoniem
2 maanden geleden
Gezichtsbehandeling Neoderma relaxt treatment was een verademing. De natuurlijke gezichtproducten van Neoderma hebben een positieve werking op mijn huid. Super lieve medewerkster. Je krijgt alle nodige aandacht en professionele huid analyse. Ik kom hier zeker terug.
Leila Ll
3 maanden geleden

Over

Feel Wonderful Beautysalon
Winkelcentrum Woensel 83b
5625AE Eindhoven

Azheen is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende schoonheidssalons. Nu is zij eigenaresse van de sfeervolle salon Feel Wonderful in het Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. De speerpunten van de salon zijn professionaliteit, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning. Ook is de salon aangesloten bij ANBoS. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten behandelingen op het gebied van schoonheidsverzorging, definitief ontharen, permanente make-up en massages. Om de kwaliteit hoog te houden, wordt er gewerkt met professionele apparatuur en producten van Neoderma. Let op: de salon is gevestigd binnen de Golden Hair Salon.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt