FeelingRelax

5,0
28 reviews
Sloet van de Beelestraat 13, Roermond, 6045HC
Open Vandaag: 08:30 - 20:00
Last-minute

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
28 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk ontspannen massage. Een aanrader!
Toon reactie salon...
Heerlijke massage van een super lief persoon
Toon reactie salon...
Heerlijke bodyscrub en sportmassage gecombineerd met hotstone gehad, een hele lieve meid die er alles aan gelegen is dat je je heerlijk ontspannen voelt. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Toon reactie salon...
Super fijn een vrouw met veel ervaring zowel in masseren als gezichtsbehandeling
Ik ben zeer goed en vakkundig geholpen.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

FeelingRelax
Sloet van de Beelestraat 13
6045HC Roermond

Sfeer in de salon: Voel je thuis, voel je ontspannen, voel je FeelingRelax

Producten: Klapp, Francie

Ervaringen: Mijn naam is Diana Janssen, geboren in Spaubeek en woonachtig in Roermond. Door de jaren heen heb ik heel veel werkervaring opgedaan in diverse branches. In 2015 heb ik de papieren gehaald voor beroepsmasseuse, wat ik ondertussen alweer jaren met passie uitvoer. Daarnaast ben ik schoonheidsspecialiste en bereid ik mijn kennis uit om behandelingen te geven voor huidproblemen. Nog niet zo lang geleden heb ik de cursus "klankschalen sessie" gevolgd. Deze ga ik ook toepassen bij mijn massages, zodat jullie nog dieper en intenser naar jullie innerlijke rust keren. De keuze is reuze. Maar het belangrijkste is dat jullie je thuis gaan voelen bij mij in de salon. Mijn hobby’s zijn: heerlijk wandelen in de natuur, een terrasje sla ik zeker niet over – mag wel zeggen een Bourgondiër – genieten van mijn tuin, en afspreken met vrienden en vriendinnen. Hopelijk zie ik jullie snel in mijn salon FeelingRelax. Liefs, Diana

Specialiteiten: Bij FeelingRelax heet ik je van harte welkom in mijn oase van welzijn, waar ik geloof dat ontspanning een essentieel ingrediënt is voor een gebalanceerd leven. Mijn salon is geboren uit een diepgewortelde passie om een heiligdom te creëren waar zelfzorg en vernieuwing samenkomen. Bij FeelingRelax omarm ik: Persoonlijke Aandacht: Ik ga verder dan standaardbehandelingen. Ik luister aandachtig naar jouw wensen en stemmen elke sessie af op jouw unieke behoeften. Kwaliteit: Excelleren in elke behandeling is mijn norm. Van rustgevende massages tot verkwikkende gezichtsbehandelingen, ik streef naar perfectie in alles wat ik bied. Vertrouwen: Bij FeelingRelax geloof ik in het opbouwen van vertrouwen. Ik creëer een warme, gastvrije omgeving waarin jij je op je gemak voelt en volledig kunt genieten van de ervaring. Mijn Missie: FeelingRelax heeft als missie om niet alleen stress te verminderen, maar ook om een toevluchtsoord te zijn waar je de drukte van het dagelijks leven achter je kunt laten en een hernieuwde energie kunt vinden.

Vervoer: Bus stop tegenover de salon

Extra's: Binnenkort de NRT therapie , klankschalen, aromatherapie, Guasha therapie

MaMaandag
08:3017:00
DiDinsdag
08:3020:00
WoWoensdag
08:3016:00
DoDonderdag
08:3020:00
VrVrijdag
08:3016:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt