Feelings and Peelings Reviews

Cherbourglaan 18, Eindhoven, Vanaf 2 augustus verhuizen wij naar de Schalmstraat 4, 5614 AD Eindhoven

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
119 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zo tot rust gekomen.Anne's handjes zijn magisch
Toon reactie salon...
Bij Anne in de salon heb ik een ultiem ontspanningsmoment gehad en tevens ontzettend veel geleerd. Ik wist niet zo goed wat mijn huid nodig had en smeerde onregelmatig maar wat op mijn gezicht. Anne heeft mijn gezicht flink aangepakt (was hard nodig) en uitgelegd hoe ik het zelf ook goed thuis kan verzorgen. Ik ben inmiddels twee keer geweest en merk echt een groot verschil. Ik maak er zeker een gewoonte van! :-)
Toon reactie salon...
Zondag ben ik bij Feelings and Peelings geweest voor een gezichtsbehandeling en een wenkbrauwbehandeling (epileren en henna). Ik werd vriendelijk ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling was heerlijk en het resultaat fantastisch! Ik kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Heerlijk ontspannen
Toon reactie salon...
Ik heb Anne leren kennen als een geweldige coach. Los van haar professionele kwaliteiten, is ze bovenal een goed mens. Ze is optimistisch, integer en heeft het beste met je voor. Haar positieve energie werkt daarbij aanstekelijk. Daarnaast is ze inhoudelijk sterk en weet ze je te helpen om de juiste weg te bewandelen in je leven. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Toon reactie salon...
1
20
21
22
24