Reviews

4,5
30 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
één maand geleden
Jack Koolhoven
één maand geleden
Ik ben erg hartelijk en spontaan ontvangen en de behandeling was enorm prettig. Zeker de moeite waard om terug te komen.
Roelien Kappert
2 maanden geleden
Eerste keer pedicure en ik vond het heerlijk. Super fijne service.
Caroline Van de Haterd
2 maanden geleden
Was heerlijk en goede behandeling. Werd ook 2x drinken aangeboden. Zeer klantvriendelijke en hygiënisch. Locatie/ambiance iets wat te klein en wat achterhaald (bijv. laminaat vloer naast waterbak). Ze krijgen nieuwe locatie dit jaar, dus dan wordt de 9 zeker een 10. Ik kom zeer zeker terug.
Richard Dekkers
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Feet Experience Pedicure
De Savornin Lohmanplein 7
2566AA Den Haag

Bij Feet Experience Pedicure is een pedicurebehandeling een echte beleving voor de voeten en voor jezelf. Deze salon is aangesloten bij Provoet. Yvonne biedt standaard pedicurebehandelingen aan, maar is gespecialiseerd in spa pedicurebehandelingen. Na de behandeling zullen zowel jij als je voeten herboren zijn. Yvonne wil haar klanten namelijk een echt verwenmoment geven. Verder werkt zij voor de voetverzorging met het merk Courtin waarin 100% Tea Tree olie is verwerkt dat een heilzame werking heeft op veel voetproblemen. Feet Experience Pedicure is gevestigd in de salon van Health Spa Beauty.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:0021:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
12:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt