Feminity dance, relax and healing centre for ladies

Delftweg 127, Rotterdam, 3043NH

Sorry, Feminity dance, relax and healing centre for ladies is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Healing Art Massage

385 reviews
Verlaatstraat 4 - achter, Rotterdam

Centifolia

106 reviews
Burgemeester Baumannlaan 90 A, 3043AP Rotterdam

Gorgeous Beauty

249 reviews
Zestienhovensekade 475, 3043KS Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Was erg fijn en prettig
Gisteren een Reiki behandeling gehad van Maartje bij Feminity Healing Centre. Mijn Moeder en zus hebben hier eerder Reiki behandelingen gehad en zij hebben mij overtuigd om, gezien mijn klachten, ook een Reiki behandeling te ondergaan bij Feminity. Dat is zeer goed bevallen! Toen ik naar buiten liep merkte ik zoveel verschil, mijn klachten waren al meteen behoorlijk verminderd en nu nog steeds voel ik mij goed. Maartje, bedankt voor de fijne behandeling. Zoals afgesproken zien wij elkaar volgende week weer! Wens jou een heel fijn weekend.
Ik ben bij Feminity terecht gekomen via een paar vriendinnen van mij die hier regelmatig voor massages komen. Ben inmiddels voor de 2e keer geweest voor een massage, de eerste keer een Hot stone massage en afgelopen maandag de ontspanningsmassage genomen. Maartje is een zeer deskundige massagetherapeute die verstand heeft van wat ze doet. Na iedere massage voel ik mij zo enorm relax en stressvrij en dat gevoel houdt echt dagen aan. De massage ruimte is heel mooi en schoon. Ze gaf ook aan dat hygiëne voor haar heel belangrijk is, wat ook bij mij het geval is, dus dat komt mooi uit ;) Mijn volgende afspraak ga ik volgende week alweer maken. Kan niet wachten. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Maartje is een zeer professionele en integere therapeute/coach/healer. Feminity is een mooie locatie en heeft een heel fijne ambiance. Je laadt er al op door er te zijn. Haar sessies met massage, reiki en healing hebben mij zeker weer een volgende stap verder geholpen in mijn ontwikkeling. Ik kan haar idereen aanraden!
Ik heb al diverse keren verschillende soorten massages gehad bij Feminity en ik kom er altijd weer heerlijk ontspannen vandaan. Heerlijk om na een drukke werkdag weer lekker een moment voor jezelf te hebben. Ik vind alle massages erg fijn. Er wordt deskundig en met goed voelende handen gewerkt en dat is prettig.Echt een aanrader!

Over

Feminity dance, relax and healing centre for ladies
Delftweg 127
3043NH Rotterdam

Feminity dance, relax and beauty centre for ladies in Rotterdam is volledig gericht op vrouwen. In de salon kunnen vrouwen in een fijne, ontspannen omgeving genieten van een hot stone massage, bamboemasage of ontspanningsmassage. Het doel van eigenaresse Maartje is om vrouwen gelukkiger te maken door ze te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Ze heeft vele jaren ervaring en zal jou dan ook helemaal ontspannen de salon laten verlaten. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren.

Let op: in deze salon kun je niet pinnen.

MaMaandag
21:1522:30
DiDinsdag
11:0022:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten